Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Σπυράκη : Mε αεροπλάνα έφερναν κρυφά λεφτά το 2012.



Με Κώστα Καραμανλή ξεκινάει το προεκλογικό βίντεο της Μαρίας Σπυράκη, σε μια ένδειξη προφανώς κομματικού πατριωτισμού που έχει ανάγκη να δείξει η δημοσιογράφος, εν όψει της υποψηφιότητα της. Oταν ανοίγει όμως το στόμα της όπως χθες το βράδυ στην εκπομπή του Σαχίνη στο Κρητη tv  ρίχνοντας την βόμβα του αιώνα λέγοντας ότι τον Μάιο του 2012 έφερναν τα ευρώ με αεροπλάνα στη Ελευσίνα και αυτή ενώ το ξέρε το έκρυβε λόγω του back-run από μόνο του θα έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση και ν ΔΙΑΛΥΣΕΙ την όποια αξιοπιστία της απόμεινε. Δυστυχώς το είπε σε περιφερειακό κανάλι και θα την φάει το σκοτάδι την ειδησάρα  ...
Η κ. Σπυράκη, σκληρή πασόκα στο παρελθόν , ανήκει σε αυτή την κατηγορία των καταχραστών της παράταξης της ΝΔ. Oύτε είναι η πρώτη , ούτε είναι η μόνη.
Σήμερα που δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να φορέσει τον μανδύα της νεοδημοκράτισσας και μάλιστα να βγάλει προεκλογικό σποτ με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, που παρά τα πολλά λάθη της διακυβέρνησης του, εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για την γαλάζια παράταξη. Ο σκοπός προφανής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...