Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Το χασίσι από την Περσία χάθηκε …στο …δήμο Θεσσαλονίκης



Κάποιος Βασίλειος Δολμάς του Μιχαήλ καταδικάστηκε το 2003 σε περισσότερα από 6 χρόνια κάθειρξη, ως έμπορος ναρκωτικών και είναι το ίδιο πρόσωπο που διόρισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ως Αντιπρόεδρο στην Μητροπολιτική Αναπτυξιακή
Δηλαδή διορίστηκε καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών ως συνδιαχειριστής της Δημοτικής Εταιρείας που θα «σχεδιάσει το μέλλον της πόλης». Στον Κεμαλ- Μπουτάρη αρμόζει μόνο η άμεση παραίτηση.
Σύμφωνα με το καταστατικό, όπως δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ., «Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι η εταιρία δεσμεύεται και εκπροσωπείται με την υπογραφή ενός από τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σπυρίδωνα Πέγκα, ή τον κατά το καταστατικό αναπληρωτή του και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλειο Δολμά, εκτός από την περίπτωση διενέργειας πληρωμών, οπότε και θα είναι απαραίτητη είτε η συνυπογραφή και των δύο ή ενός εξ αυτών και του Γενικού Γραμματέα, Ιωάννη Πιτσιώρα».
Δηλαδή, απόλυτος συνδιαχειριστής, ειδικά σε θέματα πληρωμών, είναι ο κ. «Βασίλειος Δολμάς του Μιχαήλ, Συνταξιούχος, κάτοικος Θεσσαλονίκης… ως Αντιπρόεδρος».
Τώρα αποκαλύπτει το olympia.gr ότι ο κύριος Μπουτάρης, είχε προσλάβει για δύο μήνες το ίδιο άτομο που διόρισε ως αντιπρόεδρο, στην ….ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!
Δείτε την πρόσληψη στη Διαύγεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...