Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Με εντολή Σαμαρά ο Eισαγγελάτος έκοψε τον …Μπαλτάκο



Είναι έτοιμοι για την νέα πατάτα. Άρση ασυλίας δίωξη και προφυλάκιση για το Baltakogate στον Κασιδιάρη .
Είδαμε  ότι η προαναγγελία  ότι ο κ. Τάκης Μπαλτάκος επρόκειτο να βγει ζωντανά και για μία ώρα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ κατέβηκε από το ιστότοπο που την ανακοίνωσε και πήρε τηλέφωνο τον κ. Μπαλτάκο.
Ο κ. Μπαλτάκος ερωτηθείς σχετικά ανέφερε τα εξής: «Ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο γιατί ακύρωσε τη προγραμματισμένη συνέντευξη που επρόκειτο να δώσω ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ και της εκπομπής του».
Στη συνέχεια και όπως επισήμανε, ο κ. Ευαγγελάτος του τηλεφώνησε και του είπε τα εξής: «Λυπάμαι πολύ κ. Μπαλτάκο, η συνέντευξη ματαιώνεται» χωρίς να του δώσει άλλες εξηγήσεις.
Όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος στο crashonline.gr, είχε πει στο κ. Ευαγγελάτο ότι δεν πρόκειται να προσθέσει περισσότερα από όσα ήδη δηλώσει στον κ. Χατζηνικολάου, στον κ. Τράγκα και στην REAL NEWS.  Ο κ. Ευαγγελάτος επέμενε, όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος, να γίνει για πρώτη φορά ζωντανά μια συνέντευξη και όχι να είναι ο κ. Μπαλτάκος σε κάποιο τηλέφωνο.
Ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου συμφώνησε να μεταβεί στο ΣΚΑΪ: «Φαίνεται όμως ότι οι δικοί μου άνθρωποι ανησυχούν πάρα πολύ για τις εμφανίσεις μου και όσα λέω» πρόσθεσε μιλώντας στο crashonline.gr. Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε ωμή παρέμβαση του Μαξίμου προς τη διεύθυνση του καναλιού να μην εμφανιστεί πάλι ο Μπαλτάκος, ακόμη και εάν επρόκειτο να πει μια από τα ίδια.
Δεν θέλησε να σχολιάσει τη μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη για την έρευνα στο χώρο της Δικαιοσύνης σχετικά με παρεμβάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης και του Μαξίμου.
Επίσης στο τέλος της συνομιλίας μαζί μας υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει εάν η παρέμβαση και το κόψιμο της προγραμματισμένης συνέντευξης οφείλεται στο Μαξίμου ή στην διεύθυνση του ΣΚΑΪ.
«Ανησυχούν οι φίλοι μου, πάντως ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο» κατέληξε… 

Το βίντεο Μπαλτάκου σε εκπομπή των ΗΠΑ με 35 εκατ. Αμερικανούς τηλεθεατές:”Στημένη η ποινική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...