Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Μπορείς να μας πεις εάν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου εκτός ..από… κρατικοδίαιτος ρε Κεγκέρογλου;



Έχει το ηθικό δικαίωμα ένας που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα εργατικό ένσημο να μιλά ; Για αυτό έχουμε καταντήσει εκεί που είμαστε. Μια ζωή κρατικοδίαιτο πολιτικό παλιοτόμαρο είναι που πηδούσε από επιτροπή σε επιτροπή αφού ήταν πάντα του….κόμματος  για να τρώει , και παριστάνει τον κήνσορα. Το καλύτερο είναι  που το πολιτικό κοπρόσκυλο τον έχουν και στο ….υπουργείο… εργασίας.  
«Κ. Παναγιώταρε εμπαίζετε ακόμα και αυτούς που σας πιστεύουν και σας εμπιστεύονται, οδηγώντας τους να υποστηρίζουν το μόρφωμά σας», ανέφερε ο παραΕργασίας, Κεγκέρογλου απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Hλία Παναγιώταρο
«Την ίδια ώρα που δίνετε εντολή να γίνει επίθεση στα πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου, εσείς ο ίδιος είστε προμηθευτής του Οργανισμού», είπε ο υφυπουργός και παρέθεσε σχετικά έγγραφα και τιμολόγια για να στηρίξει τα λεγόμενά του,  λες και είναι αμάρτημα να έχεις επιχείρηση.

Στα έγγραφα εμφανίζεται ο κ. Παναγιώταρος να λαμβάνει ποσό που ξεπερνά τις 24.000 ευρώ για παροχές τροφίμων και άλλων προϊόντων στον οργανισμό, που όμως λέει ότι αποδέχτηκε την προσφορά διότι ήταν η φθηνότερη και όχι με κομματικά κριτήρια.
Για αυτόν τον λόγο έβαλαν αμέσως  το ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει έρευνα για τα τιμολόγια να τον τιμωρήσει εάν όντως πουλούσε… φθηνότερα.  
Τα τιμολόγια τα κατέθεσε στη Βουλή ο παραΕργασίας Κεγκέρογλου, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους άνεργους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

«Η Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμα και αυτούς που την πιστεύουν και οδηγούνται να στηρίζουν αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα. Την ίδια ώρα της χθεσινής επίθεσης της στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα, που έγινε με εντολή και καθοδήγηση της, βουλευτής-επιχειρηματίας είναι προμηθευτής της οργάνωσης των Γιατρών Κόσμου.

»Αυτό δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο εγκληματική οργάνωση, αλλά είναι και μπίζνες. Καταθέτω δύο τιμολόγια του επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου. Τα τιμολόγια ήδη στάλθηκαν στο ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...