Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρήθηκαν οι υποστηρικτές των προδοτών και των δοσίλογων για την… φρασεολογία της Μακρή



Εάν θίχτηκαν να γυρίσουν πίσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα χοντρά εξτρά που αρπάζουν λόγω …συνδικαλιστικής ιδιότητας τα παλιολαμόγια .

Με ένταση ξεκίνησε το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντεγκλήσεις συνδικαλιστών και την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Ραχήλ Μακρή να καταγγέλλει ως προδότες και δοσίλογους όσους υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

Η κ. Μακρή κατήγγειλε πως το ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διέλυσαν τη ΔΕΗ. Τελικά αποχώρησε από το συνέδριο μετά από αντεγκλήσεις με τους συνδικαλιστές που διαμαρτυρήθηκαν για τη φρασεολογία της βουλευτή.

Με δήλωσή του το προεδρείο του συνεδρίου εξέφρασε τη λύπη του για τους χαρακτηρισμούς «προδότες και δοσιλογοι» και έκανε λόγο για φραστικό εκτροχιασμό.

Μάλιστα, εσωτερικές τριβές στη ΓΕΝΟΠ προκαλούνται για την οικονομική της κατάσταση και τον τρόπο κάλυψης του ελλείμματος της Ομοσπονδίας, με τους εκπροσώπους πολλών σωματείων να διαφωνούν με την πρόταση της διοίκησης για εκχώρηση μέρους της συνδικαλιστικής εισφοράς των εργαζομένων.

Πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ έχουν ζητήσει να γίνει έλεγχος στα οικονομικά της Ομοσπονδίας καθώς το έλλειμμα -σύμφωνα με εκτιμήσεις συνδικαλιστών- μπορεί να φθάνει σε 1,3 εκατ. ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόστιμο που έχει επιβληθεί στη ΓΕΝΟΠ από το ΣΔΟΕ πριν από 5 χρόνια, της ταξης των 40.000 ευρώ το οποίο δεν πληρώθηκε με αποτέλεσμα σήμερα με τις προσαυξήσεις να υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. 

Τα υπόλοιπα τα έφαγαν σε.....ενημερωτικά ταξίδια σε... εξωτικά μέρη  .




Ραχήλ Μακρή: «Συκοφαντούν και λασπολογούν οι υπηρέτες των ιδιωτικών συμφερόντων της ενέργειας»


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα τους εκανε και τους γαμησε τα πρεκια,τα πρασινογαλαζα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

καλα τους εκανε και τους γαμησε τα πρεκια,τα πρασινογαλαζα λαμογια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...