Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αφού εκβίασε τον …καντινιέρη, σε πόσους άλλους το έκανε;



Γιατί δεν παραδειγματίστηκε από τον λιτό και απέριττο βίο του δήμαρχου Ηρακλείου ; Δείτε εδώ… Καμία πόλη δεν θα ανεχόταν αυτόν τον …ανιδιοτελισμό . Και το Ηράκλειο έχει καντίνες, και μάλιστα πολλές, για αυτό την λένε χαϊδευτικά ..καντινούπολη η φραπεδούπολη λόγω των πολλών φραπεδάδικων .Τι έπρεπε να γίνει; Να θησαυρίσει ο Δήμαρχος; Nτροπή.

 Το Ε” Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, την Τρίτη, επέβαλε συνολική ποινή πέντε ετών, κατά συγχώνευση τεσσάρων, στον Μάριο Λιακόπουλο, για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα της εκβίασης και παθητικής δωροδοκίας που φέρεται να διέπραξε στις 27-7-2013 κατά ιδιοκτήτη καντίνας στην Ιερά Οδό.
Επίσης του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50.000 ευρώ (το πεντηκονταπλάσιο του αντικειμένου της δωροδοκίας). Το δικαστήριο ζήτησε να αφαιρεθεί ο χρόνος της προφυλάκισης. Η ποινή έχει τριετή αναστολή. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως ο 45χρονος κ. Λιακόπουλος, όντας αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., τον Ιούλιο του 2013, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προέκυψαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, εκβίαζε ιδιοκτήτες καντινών στην περιοχή του, ζητώντας σοβαρά ποσά, προκειμένου να τους επιτρέπει να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...