Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η Αλήθεια πάει …μπροστά.





Θα έπρεπε να ντρέπονται οι κύριοι δικαστές για τον διασυρμό που υπόκεινται  εκ μέρους της γερμανοτσολιαδικης κυβέρνησης που καταρρίπτει όλους τους κανόνες που διέπουν ένα κράτος.  Στην ρύμη του λόγου του ο υπουργός εσωτερικών της συγκυβέρνησης Γιάννης Μιχελάκης....
( Που έφερε ως καλός νεοδημοκράτης ειδική διάταξη σε νομοσχέδιο για να είναι υποψήφιος δήμαρχος ξανά ο έχων κόλλημα Kemal Μπουτάρης που… είναι θεωρητικά αντίπαλος του κόμματος του . Πότε επιτέλους θα καταλάβει ο λαουτζίκος πόσο τον κοροϊδεύουν ; ) 
....ομολόγησε αυτό που είναι σε όλους πλέον γνωστό. Εντολή προς δικαστικούς και …τα σκυλιά δεμένα.   Χθες το βράδυ αργά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είπε για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι… «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή», προσπαθώντας να επαινέσει το έργο της ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά έσπευσε να «διορθώσει» την μεγαλοπρεπή πατάτα-αλήθεια  λέγοντας ότι εννοούσε ότι «η δικαιοσύνη τους έβαλε φυλακή». Πάντως τον κοιτούσαν όλοι εμβρόντητοι , μην περιμένοντας από έναν έμπειρο πρώην δημοσιογράφο, που γνωρίζει να χειρίζεται την παραπληροφοριτική επικοινωνία, να υποπίπτει σε τέτοια γκάφα-ομολογία. Δηλαδή ότι Σαμαράς ίσον δικαιοσύνη που πράττει ότι εντέλλεται . Έχει προηγηθεί η ομολογία Μπαλτακου που την διασύρει ατιμώρητος , τώρα έρχεται και από άλλη πηγή η επιβεβαίωση.



Εάν είχαμε δικαιοσύνη ο Μπαλτάκος θα έπρεπε ήδη να ήταν κρατούμενος για διασυρμό η κατάσυκοφάντηση των πάντων . Μάλλον όμως είπε την αλήθεια, και τρέμουν την αποκάλυψη –επιβεβαίωση . Παρεμπιπτόντως στο βίντεο τον Σαμαρά τον αποκαλεί ΠΟΥΣΤΗ, άλλα στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου η Βούλτεψη αναφέρει τον Σαμαρά ως… πουσταρά. Τελικά τι είναι πούστης η πουσταράς ; Είναι διαφορετικές έννοιες.   .


Οι λέξεις «Σαμαράς» και «δικαιοσύνη» δεν μοιάζουν ποσώς ούτε ακουστικά, ούτε ως σημαίνουσες έννοιες, ώστε να έγινε σαρδάμ, οπότε ο Γιάννης Μιχελάκης είπε αυτό ακριβώς που σκεφτόταν και είχε γνώση του τι έλεγε, αλλά χάνοντας τον έλεγχο ως… προς το που το έλεγε.

Πέραν αυτού η φράση «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή» συνάδει και με την υπόλοιπη επιχειρηματολογία του στην εκπομπή, όπου γινόταν μία διαφήμιση από μέρους του, της ΝΔ ως υπερδικαστικής διωκτικής δύναμης, κάνοντας λόγο για την αναφορά Δένδια και για την πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνηση στην δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε, μάλιστα, στον αγώνα της κυβέρνησης του στην «ένωση των φακέλων», προκειμένου να αποδοθεί συλλογική ευθύνη. 

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στον Γ.Πρετεντέρη είχε πει το απίστευτο "μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο να τους πω να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι αυτό δεν συνέβη τουλάχιστον στην αρχή"(!) αναφερόμενος στην μη προφυλάκιση των τριών πρώτων βουλευτών της ΧΑ. 

Άρα μετά που οι ανακριτές άφησαν ελεύθερους τους πρώτους τρεις βουλευτές (Η.Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, και Η.Παναγιώταρο)πήρε τηλέφωνο όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει δημοσίως, και η αμέσως επόμενη τριάδα (Ν.Μιχαλολιάκος,Ι.Λαγός, Χ.Παπάς) έτυχε προφυλακίσεως.

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυς και έχει παίξει δημοσίως σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.





Αποδεικνύεται ότι οι τελευταίοι δικαστικοί-σημαίες ήταν οι Τερτσέτης και Πολυζωίδης και λίγο ο Σαρτζετάκης . Από εκεί και μετά το …χάος ,με κλασικό παράδειγμα τον γεςμεν ΚΟΛΛΙΑ του Παπαδοπούλου. Πρόεδρος του Άρειου Πάγου ήταν και αυτός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...