Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

To ανέκδοτο της τελευταίας ώρας. « Εδω κινείται αυτόνομα η δικαιοσύνη»



Εξάλλου το είπε  Η κοντοχωριανή δικαιοσύνη των γραμματίων, κ. "Φως-Νερό-Τηλέφωνο-Αγροτική". Και SMS της ασφάλειας. Και γειτόνισσα του Μαξίμου επί της Ηρώδου Αττικού παρακαλώ…. "εδώ δέχεται πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση η δικαιοσύνη"


Στην Φώτο ο… Μπαλτάκος, ο… Μπουμπούκος, και ο ..Εφραιμ . Όλα τα λεφτά. 

Ο κ. Μπαλτάκος, Γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου εμφανιζόμενος στο πλευρό του Εφραίμ, καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς του υπόδικου ηγούμενου, αναφωνεί:

Η Μονή Βατοπεδίου είναι αθώα για οτιδήποτε μπορεί κανείς να της προσάψει.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου για τα 25 έτη προσφοράς της Μονής Βατοπεδίου, στο ξενοδοχείο Caravel. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά καθώς επίσης και πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ. Όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο υφυπουργός εξωτερικών Κώστας Τσιάρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Θάνος Πλεύρης.

Κατά τα λοιπά δεν παρεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης. Τώρα το ποιος δικαστής θα τολμούσε να τον.. διαψεύσει ; To αφήνουμε στην κρίση σας.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Χρυσή Αυγή φέρεται να έχει στην κατοχή της 9 βίντεο με καυτές συνομιλίες και όλες αφορούν το παρασκήνιο των διώξεων της Χρυσής Αυγής και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα.
Σύμφωνα με πηγές του Tribune.gr τα υπόλοιπα βίντεο με τις συνομιλίες αναμένεται να αναρτώνται σταδιακά από αύριο.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ είπε ότι …"Ο Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση", αλλά και η  η κυβέρνηση δεν έχει θέση στη χώρα...  Γιατί ο φουκαράς Μπαλτακος το ειχε προαναγγείλλει λέγοντας ότι μην μας πιέζετε γιατί θα κάνουμε κυβέρνηση με την Χρυσή αυγή εννοώντας τον ..σπρωχνόμενο ως  αρχηγό Κασιδιαρη


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ ξέρω κι εγώ ένα ανέκδοτο: «Ανεξάρτητη δημοσιογραφία». Πάει σετάκι με την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...