Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα.


ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ KATA GAY PRIDE от ΧΑΡΑΓΜΑ на Rutube


Μπορεί οι αστυνομικοί που επόπτευαν την τήρηση της τάξης στο κέντρο των Αθηνών να μην συνέλαβαν τον ξεδιάντροπο που κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους, εξευτελίζοντας την ελληνική σημαία την οποία είχε κρεμάσει σα μπέρτα-και που προσέβαλλε βάναυσα την Μνήμη των Ηρώων του Έθνους στον Άγνωστο Στρατιώτη, ούτε κάποιον από τους χιλιάδες ξεδιάντροπους που ασχημονούσαν και προκαλούσαν την κοινωνία, συνέλαβαν όμως τον ...πάτερ-Κλεομένη! Ο πάτερ – Κλεομένης πήγε στο Σύνταγμα μαζί με πιστούς συνεργάτες του για να εκφράσει την διαμαρτυρία του για το αίσχος που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια χιλιάδων διερχομένων, αλλά γρήγορα συνελήφθη, δήθεν για να μην γίνει… επεισόδιο με τους ξεδιάντροπους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis δηλώνει ο Ηλίας Καμμένος,
γιος του Πάνου Καμμένου,
όπως προκύπτει και από τα έγγραφα και το καταστατικό της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας, την οποία συνέστησε μαζί με άλλα δυο πρόσωπα.

Ο γιος του Πάνου Καμμένου, που δηλώνει ως διεύθυνση αυτή των γραφείων των ΑΝΕΛ, στην οδό Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού, θα ασχοληθεί με την εταιρεία που στόχο έχει, όπως αναφέρει στο καταστατικό την «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».

https://www.defence-point.gr/news/epicheirimatias-kannavis-o-yios-kammenos-apo-mikros-sta-vasana

Ανώνυμος είπε...

Τό Εβραιο-μασοναριό πού κυβερνάει τήν Ελλάδα άν μπορεί άς μήν επιτρέπει νά γίνωντε τά ξεφτιλίκια μέ τούς πούστες καί πτάνες στό σύνταγμα . Τή γάμησε από κούνια από τό άλλο Εβραιο-μασοναριό τού εξωτερικού . Θέλουν τήν Ελλάδα μπουρδέλο γιά νά επικρατήσει τό κράτος τών Εβραίων !!!!!
Ο πατήρ Κλεομένης είναι πολέμιος τού Εβραιο-μασοναριού ΕΣΩ καί ΕΞΩ . Επόμενο νά διώκεται από τά απόνερα τού Εβραιο-μασοναριού .
ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...