Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κοίτα φίλε μου πόσο ραγιάδες είμαστε .




Θα Πανηγυρίσουμε που ο κωλοτουρκαλάς  Ιμάμογλου, νίκησε το τσιράκι του ... κωλοτουρκαλά Ερντογάν ;  

Ο Εκρέμ  Ιμάμογλου, ο υποψήφιος της κεμαλικής αντιπολίτευσης και νικητής της πρώτης ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη  εξασφαλίζει εκ νέου τη νίκη στη σημερινή επαναληπτική ψηφοφορία με το 53,6% των ψήφων, μετά την καταμέτρηση του 94,5% των ψήφων, όπως μετέδωσε το CNN Turk.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ  υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν  ηττάται για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία, με ποσοστό 45,4%.


Όπως το παρελθόν μας έχει διδάξει, κάθε φορά που ο Σουλτάνος είναι στριμωγμένος στα σχοινιά, προκαλεί εντάσεις με την Ελλάδα για τον αποπροσανατολισμό του λαού του. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως έχει μία ιδιαιτερότητα. Στη θάλασσα ήδη πλέει το γεωτρύπανο Γιαβούζ, το οποίο αυτή την ώρα που μιλάμε, βρίσκεται σε διεθνή ύδατα βορειοδυτικά του Καστελόριζου. Άραγε, θα δώσει εντολή να κάνει αυτό που όλοι φοβούνται; Να κάνει στροφή προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα ώστε να δοκιμαστεί η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες αφού ο τρελάρας που ακούει στο όνομα «Ερντογάν» είναι απρόβλεπτος και σαν καλός δικτάτορας δεν έχει δείξει να διστάζει να κάνει τα πάντα για να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του τουρκικού λαού. Ενός λαού που τον αποδοκίμασε με την σημερινή εκλογική νίκη του Ιμάμογλου.





Που βρίσκεται το πλοίο τρυπάνι DEEPSEA METRO I (γνωστό ως YAVUZ) της Τουρκίας. Δείτε το Live στίγμα του πλοίου:...

https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:371636/zoom:10
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβα να στειλω το προηγουμενο μηνυμα και με προλαβες σε οσα εγραψα.
"Κοίτα φίλε μου πόσο ραγιάδες είμαστε ."

Ανώνυμος είπε...

To Yavuz ειναι σχεδον παραλλαξη αυτη τη στιγμη με το Καστελλοριζο αργοπορημενο κατα τρεις ωρες απο εχθες που το υπολογισα. Τωρα αρχιζει το ενδιαφερον.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...