Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

Αυτό επιθυμεί το «Αμερικανικό τσίρκο» , και πρέπει σαν υπάκουα ζώα να πειθαρχήσουμε .Ας είναι καλά και η ...Singular Logic.
Ο αμερικανικός παράγοντας όπως εκφράζεται μέσω της αμερικανικής πρεσβείας αλλά και άλλων « ισχυρών συστημάτων» στην Ελλάδα έχει διαμορφώσει μια εκτίμηση- επιθυμία για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα στις 7 Ιουλίου 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews παράγοντας  που εκπροσωπεί τα αμερικανικά συμφέροντα ανέφερε τα εξής:
Φαίνεται ότι στις 7 Ιουλίου θα υπάρξει πολιτική αλλαγή.
Η ΝΔ έχοντας τον αέρα της νίκης και διαμορφώσει την πεποίθηση στην κοινωνία ότι αποτελεί σοβαρή εναλλακτική πρόταση θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ευρύ φάσμα πολιτών που θα στηρίξουν την ΝΔ ώστε να κερδίσει αυτοδυναμία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα.
Η ΝΔ θα μπορούσε να φθάσει στο 37% με 39% αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το εάν υπάρξει ή όχι πόλωση. Συνήθως η πόλωση συσπειρώνει τα κόμματα.
Η ΝΔ θα κερδίσει 4 έως 6 μονάδες υψηλότερα από τις ευρωεκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί μεταξύ 25% και 27% δηλαδή η διαφορά από την ΝΔ θα διαμορφωθεί περί τις 12 μονάδες.
Η ΝΔ θα καταφέρει να έχει αυτοδυναμία και με το bonus των 50 εδρών θα φθάσει στις 156 έδρες.
Η ελληνική βουλή θα είναι 6κομματική αλλά δεν θα απέκλεια και 7κομματική βουλή.
Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν στην Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΜεΡΑ 25 του Βαρουφάκη αλλά βρίσκεται στα όρια και ο Βελόπουλος που έκανε την έκπληξη στις ευρωεκλογές.
Οι βασικές τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν είναι οι εξής:
1)Η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία και θα προσπαθήσει να πιέσει τα εκ δεξιών κόμματα που είναι πολλά.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει πιθανότητες να αντέξει σε σχέση με άλλα μικρότερα σχήματα.
Ήδη η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου αποσυσπειρώνεται.  Επίσης αποσυσπειρώνονται άλλα μικρότερα κόμματα όπως η Νέα Δεξιά που επικοινωνεί με την Le Pen.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό θα απορροφηθούν από την ΝΔ.
Η ΝΔ όμως καταφέρνει και παίρνει ποσοστά και από την κεντροαριστερά ή κατά το ορθότερο από τα κόμματα που βρίσκονται στις παρυφές όπως το Ποτάμι,( αφού έχει μαζέψει όλα τα κεντροαριστερά σκουπίδια για συλλογή ψήφων και μόνο )
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανίσει κάποια αύξηση της συσπείρωσης με πιθανό σενάριο να οδηγηθεί κοντά στο 25% με 27%.
Παρακολουθώντας τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ποσοστά υψηλότερα από 27% έως 32% ποσοστά τα οποία θα μεταφραστούν  εάν επιβεβαιωθούν  σε ισχυρή πολιτική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα Βαρουφάκη δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στον βασικό κορμό του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο καταφέρνει και λαμβάνει ποσοστά από κόμματα όπως Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου.
Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Βαρουφάκης είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να μπει στην ελληνική βουλή.
Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα η ΝΔ καταφέρνει να έχει αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά επιβιώνει παρά την ήττα και 6 κόμματα μπαίνουν στην Βουλή αλλά ακόμη δεν αποκλείουμε και την έκπληξη του 7ου κόμματος».

Κακώς αποκαλούν την Νουδουλα ...Νέα Δημοκρατία. Νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι με τα κατάλοιπα της «κεντροαριστεράς» που μαζεύει. Βλέπε Τατσόπουλο,Ψαριανό,Θεοχάρη, Φωτήλα, Μοροπούλου, και πάρα πολλοί άλλοι, για λόγους ψηφοθηρικούς και μόνο.
Η εντολή του Κούλη είναι. Ποια πολιτική και μπούρδες. Όλοι χωρούν αρκεί να φέρουν ψήφους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...