Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Όταν επιστρατεύεις και τον ταβερνόβιο κάτι δεν πάει καλά.



Στη Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» ξανά την προσεχή Τετάρτη (26.6) ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενόψει της παρουσίασης από την Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α΄ και Β΄ ομώνυμη εκλογική Περιφέρεια η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται για πρώτη φορά να ανέβει στο βήμα και να κάνει δημόσια παρέμβαση απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης και πανστρατιάς ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις όπου περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.
Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν την κεντροδεξιά παράταξη, τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεος Ποινικος Κωδικας

ΕΚΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
Άρθρο 183
Διέγερση σε ανυπακοή
Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

https://collab.lawspot.gr/sites/default/files/mashup/feka/2019/fek-95-2019.pdf

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 273
Κοινώς επικίνδυνη βλάβη
1. Όποιος καταστρέφει ή προξενεί βλάβη σε πράγμα δικό του ή ξένο, κινητό ή ακίνητο, όπως ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οικοδομικά ή άλλα έργα για την προστασία από φυσικές και άλλες καταστροφές, τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την
πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα,

Ανώνυμος είπε...

Αυτο εχει σαδομαζοχισμο

ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ
ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Άρθρο 308
Σωματική βλάβη

1. Όποιος προξενεί σε άλλον σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας του τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή. Αν η κάκωση ή βλάβη της υγείας που του προξένησε είναι εντελώς ελαφρά, τιμωρείται με παροχή κοινωφελούς εργασίας.
2. Για τη δίωξη της πράξης της προηγούμενης παραγράφου απαιτείται έγκληση, εκτός αν ο παθών είναι δημόσιος υπάλληλος και η πράξη τελέστηκε κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του ή για λόγους σχετικούς με την εκτέλεσή της, οπότε η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη.

3. Η σωματική βλάβη της παραγράφου 1 δεν είναι άδικη,
όταν επιχειρείται με τη συναίνεση του παθόντος και δεν προσκρούει στα χρηστά ήθη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...