Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μην αφήσετε τίποτα απούλητο .Και το ....της μάνας σας.


Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Τ.Ν. Aegean Sun Investments Ltd, Βασίλειος Νικολαΐδης υπέγραψαν την σύμβασης πώλησης (SPA) για το Νότιο Αφάντου, ενώ επήλθε και το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής με την καταβολή εφάπαξ του τιμήματος των 15,2 εκατ. ευρώ.
Στο πλαίσιο του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης του Δημόσιου Ακίνητου (ΕΣΧΑΔΑ) του Νότιου Αφάντου, στο ακίνητο συνολικής έκτασης 268.651,76 τ.μ., πρόκειται να ανεγερθούν 3 νέα ξενοδοχειακά συγκροτήματα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και να δημιουργηθεί παραθεριστικό – τουριστικό χωριό 20 ανεξάρτητων κατοικιών, συμφερόντων της οικογενείας Νικολαΐδη, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd.
Προ ημερών υπογράφηκε και η σύμβαση πώλησης (SPA) για το Golf – Βόρειο Αφάντου μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και M.A. Angeliades Inc, ενώ το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής, συνολικού τιμήματος 26,9 εκατ. ευρώ, αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...