Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis ο Ηλίας Καμμένος, γιος του Πάνου Καμμένου.


 Όπως προκύπτει και από τα έγγραφα και το καταστατικό της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας, την οποία συνέστησε μαζί με άλλα δυο πρόσωπα o γιος του Πάνου Καμμένου, που δηλώνει ως διεύθυνση αυτή των γραφείων των ΑΝΕΛ, στην οδό Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού, θα ασχοληθεί με την εταιρεία που στόχο έχει, όπως αναφέρει στο καταστατικό την «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».
Όπως αναφέρει το καταστατικό που αποκάλυψε το bankstersae.blogspot.com, στους σκοπούς της εταιρείας περιλαμβάνεται η προώθηση και διαφήμιση φαρμακευτικών ουσιών, φαρμακευτικής κάνναβης, αρωματικών φυτών, βοτάνων και καλλυντικών παρασκευασμάτων από τις ουσίες αυτές.
Η εταιρεία ιδρύθηκε σε υπηρεσία μίας στάσης στις 22 Νοεμβρίου 2018, περίοδο κατά την οποία ο Πάνος Καμμένος δεν είχε αποχωρήσει την κυβέρνηση και κατείχε τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, καθώς οι ΑΝΕΛ έφυγαν από την κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2019. Άγνωστο παραμένει εάν ο πρώην υπουργός προτίθεται να ασχοληθεί ενεργά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου του, αφού το κόμμα του και ο ίδιος δεν θα κατέλθουν στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...