Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τον «τιμώρησαν» γιατί τους κάρφωσε.





Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη ο γύφτος που συγκέντρωνε ομοεθνείς γύφτους για τις προεκλογικές ομιλίες στην κεντρική πλατεία της Λαμίας και αλλού του Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο των γύφτων για τη Στερεά Ελλάδα, Βαλάντη Χαλιλόπουλο και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα από το liberal, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στη Λαμία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Φθιώτιδας μετά από πληροφορίες σταμάτησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επέβαιναν ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος με τη σύζυγό του και στο οποίο βρέθηκαν 1 κιλό και 18 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Θυμίζουμε τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί, όταν  Βαλάντης Χαλιλόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.



Μάλιστα το παλικαράκι , φέρεται  κατά το Makelio να είχε στο αυτοκίνητό του, 1000 σταυρωμένα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!
Ο υποψήφιος του οποίου τα ψηφοδέλτια και μάλιστα σταυρωμένα, εντοπίστηκαν στο Ι.Χ του Χαλιλόπουλου, κατά πληροφορίες, φέρεται να είναι ο συριζαίος  που  συμμετείχε στις  αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δηλαδή ο  πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...