Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ο Μαρκογιαννάκης βρήκε την....ΛΥΣΗ ;


Πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο γνωστός... Μαρκογιαννάκης κατεβαίνει υποψήφιος στα Χανιά με την λύση του Βελόπουλου, αλλά δεν τολμά να το πει πριν από την επίσημη ανακοίνωση  μήπως και τον ακυρώσει, αφού η αρχηγάρα  έχει  πει ότι ....μόνο εγώ θα ανακοινώνω τις υποψηφιότητες. Αν τολμήσει να το πει κάποιος πριν από έμενα, ακυρώνεται.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα το edolio5 θα είναι σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένη πληροφορία η υποψηφιότητα του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου με την Ένωση Κεντρώων στον Νότιο τομέα στην Β'Αθηνών.Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει το Σάββατο στις 11π.μ στο ξενοδοχείο plaza στην πλατεία συντάγματος.  

Όλοι σπεύδουν να τρυπώσουν κάπου με την ελπίδα πως θα εκλεγούν. Όσο για πολιτική και προγράμματα; Ποιος τα γαμεί. Την καρέκλα εποφθαλμιούν, και τον βουλευτικό μισθό.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως παραγράφηκαν όλα c4i κ.λπ. θα παραγραφεί και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ . ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ...

Δημητρης Κ. είπε...

Την ΝΔ ..τον Συριζα ..το Κιναλ ..τον Βαρουφακη ...την ΧΑ...το ΚΚΕ ...ποιος τους προωθει ?? Βοηθητικοι πυραυλοι ?? Εξωγηινοι ?? Αν αυτοι που λες ...παιζουν το παιχνιδι...οι ως ανω το ...πουλακι παιζουν ?? Το λεω γιατι το παιζουν σπ το 1920....και δεν το ..προσεξες...οπως και τα χαλασματα γυρω σου ολα....την Χιροσιμα ..που δεν ειδες ακομη...και τι μας δειχνεις εδω ?? Ενα λοφακι στα ...Ιμαλαια ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ Κ Κ Ε ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ
ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε μηπωs εμπερδεψατε την βουρτσαν με την Π@ΥΤΣΑΝ;;;
ο π@υστηs που βαζει ωμο κρεαs στον πατο του ειναι ανδραs;
καλον θα ητο να καμετε μιαν εξετασην προστατου..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...