Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Εάν δεν τον έβλεπε θα έσκαγε.


Με το «αφεντικό» Geoffrey Pyatt, συναντήθηκε σήμερα ο Κούλης Μητσοτάκης. Αυτό το παιδί δεν πάει ούτε για κρουασάν χωρίς ζητήσει την άδεια του.

Ο Αμερικανός τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών. Κατά τη συνάντηση, δήθεν συζητήθηκαν βασικά ζητήματα των σχέσεων τους, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα  που έχουν τις κατάλληλες προσβάσεις στην Singular Logic το ποσοστό της ΝΔ στις εθνικές εκλογές θα ξεπεράσει το 42% και ο Σύριζα θα κινηθεί στο 20-22%.
Η ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη θα πάρει ψήφους τόσο από τον Σύριζα όσο και από το ΚΙΝΑΛ και θα μπει στη Βουλή με ένα 4,2%.

Το ΚΙΝΑΛ βουλιάζει!

ΝΔ 42,3 %
ΣΥΡΙΖΑ 21,8%
ΚΚΕ 6%
ΚΙΝΑΛ 5,5% ...

ΧΑ 4,8%
ΜΕΡΑ 25 4,2%
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 3,8%




 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΥΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ . ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ . ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400 KAI F-35 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο. Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ . Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΡΑ ΑΥΤΟΝ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΡΑ ΑΥΤΙΝΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ . Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Πινω το καφεδακι μου και ακουω μια βαρια φωνη: Το πορτουφολι αου το πηρες; Ο συζυγος στη συζυγο. Κοιταζω το αυτοκινητο που επιβιβαζονταν, Μercedes Compressor απαστραπτουσα.
Αδειασα, οσο και αν ηθελα να μουρμουρησω κατι, απο λογια. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει σε αυτον τον τοπο. Περιμενω και ελπιζω σε ενα μεγαλο τρανταγμα μηπως και συνερθουμε επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Τό μεταπολιτευτικό ιουδαϊκό σύστημα ταφτυσε . Τό κρατούν στη ζωή μέ νύχια καί δόντια . Γιά να τελειώσει η δουλειά τής νέας τάξης πραγμάτων τουτέστιν ό αφανισμός της Ελλάδος ενόψη της έλευσης αυτής τής λούγκραε τού μεσσία των Εβραίων . Η πορτοκαλάδα τον περιμένει στό τέλος ....

Ανώνυμος είπε...

Οι ελληνες θελουν μια ζωη να εχουν πανω απ'το κεφαλι τους..ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ.
Τωρα τον βρηκαν και θα ειναι ο καλυτερος απ'ολους στο προσωπο του ΚΟΥΛΗ...ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥΛΗ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...