Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πόσοι άλλοι βρίσκονται εν υπνώσει στην Ελλάδα;



Ένα ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν, ο διοικητής Ζαρκάουι, δούλευε για τρία χρόνια σε φάρμα στην Κρήτη και η οικογένεια για λογαριασμό της οποίας εργαζόταν τον φώναζε «Αλί». Η εφημερίδα New York Times περιγράφει σε εκτενές άρθρο της την διπλή ζωή του 25χρονου Ζάμπετ Καν, το πέρασμα του στον σκληρό πυρήνα των Ταλιμπάν.  Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ζωή του Ζάμπετ Καν ξεκίνησε με ένα όπλο, και ο θάνατός του, μετά από έκρηξη σε παντοπωλείο πέρυσι τον Αύγουστο, απέδειξε πόσο πολύπλοκη έχει γίνει η αφγανική ιστορία. Το 2014, όταν οι Αμερικανοί άρχισαν να αποχωρούν από την περιοχή του Khogyani, σκέφτηκε ότι ο δικός του ρόλος στον πόλεμο είχε τελειώσει. Έτσι, ενώθηκε με το μεταναστευτικό καραβάνι προς την Ευρώπη, φτάνοντας στην Ελλάδα το 2014, όπου έμεινε για τρία χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων δούλεψε σε μία αγροτική φάρμα στην Κρήτη, καλλιεργώντας λαχανικά και πηγαίνοντάς τα στις τοπικές αγορές. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, επειδή φοβόταν μήπως εντοπιστεί και απελαθεί, κατά κύριο λόγο κινείτο στη φάρμα και στην κοντινότερη πόλη, αλλά κάποιες φορές επισκεπτόταν την Αθήνα για να την... εξερευνήσει.

Μετά την κατάργηση της δικαστικής απέλασης (άρθρο 74), έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να «απαγορεύσει» την απέλαση ατόμων που θα βρίσκονταν σε σοβαρό κίνδυνο στις χώρες καταγωγής τους, ακόμη και αν διαπράττουν εγκλήματα.

Τι θα γινόταν άραγε σε περίπτωση που κάποιος προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα κάποιων χωρών απ αυτές που είτε που προέρχονται οι "πρόσφυγες" είτε όχι.
Αν λοιπόν περάσεις τα σύνορα του Αφγανιστάν το ποιο πιθανό είναι να βρεθείς νεκρός.
 
Αν περάσεις τα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας ή της Αλβανίας θα "φάς" 2 χρονάκια φυλακή.
 
Αν περάσεις τα σύνορα της Κίνας το ποιο πιθανό είναι να μην ξανακούσει κανείς για σένα.
 
Αν περάσεις τα σύνορα των ΗΠΑ θα πέσει το ανάλογο ...βρομόξυλο και θα απελαθείς την άλλη μέρα.
 
Αν περάσεις τα σύνορα της "αγαπημένης" Βενεζουέλας το ποιο πιθανό είναι να θεωρηθείς κατάσκοπος των ...ιμπεριαλιστών και να σε ξεχάσει η μάνα σου μέχρι να ξεμπερδέψεις.
 
Αν περάσεις τα κουβανικά σύνορα θα φυλακιστείς επ αόριστον μέχρι να αποφασίσουν πότε δε βαριούνται να σε δικάσουν.
 
Εαν περάσεις τα σύνορα του Ιράν πας στο δικαστήριο και επιβάλλεται ποινή φυλάκισης σε....."πρότυπες" φυλακές μετά ...αθλοπαιδιών.
 
Εαν όμως είσαι στους τυχερούς και περάσεις τα ελληνικά σύνορα τότε έλυσες το πρόβλημα το δικό σου της οικογένειας σου του ...σογιού σου των φίλων και γνωστών σου μια και καλή.
Αφού θα βρεις δουλειά ,θα λάβεις δίπλωμα οδήγησης,κάρτα ασφάλισης,κουπόνια ,δωρεάν υγεία ,δωρεάν παιδεία,δωρεάν σπίτι και δωρεάν "κάρτα βγαίνω απ τη φυλακή" όπως αυτή που παίζαμε παιδιά στη Μονόπολη αφού ότι κι αν κάνεις
βιασμό,ληστεία,λαθρεμπόριο ακόμα και φόνο σε λίγο θα είσαι ελεύθερος ώστε να ....."επανενταχτείς". Με άλλα λόγια να ξανακάνεις τα ίδια.
Χώρια που υπάρχει και μεγάλη περίπτωση να λάβεις και την ελληνική υπηκοότητα με παράλληλο δικαίωμα ψήφου,απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπληρώσεις τη "μεγαλοψυχία" και τον "ανθρωπισμό" των κυβερνώντων που τόσο κουράστηκαν για σένα και ξαφνικά να γίνεις μόνιμος και νόμιμος κάτοικος ποιο πολύ και απ τα κορόιδα Έλληνες ιθαγενείς που πλήρωναν χρήμα και αίμα εκατοντάδες χρόνια για να τα βρεις έτοιμα.
Και που οι ίδιοι δεν απολαμβάνουν ούτε το 1/3 αυτών των παροχών παρά μόνο το "δημοκρατικό" ξεζούμισμα και της τελευταίας δεκάρας που τους έχει απομείνει.
Αυτό είναι μια προσφορά προς τους Έλληνες των πολιτικάντιδων ,των ΜΚΟ του "Οpen Society" και της "φίλης" ΕΕ που θέλει να μας καταντήσει δημογραφική χαβούζα ώστε να απορροφά τζάμπα δούλους όποτε έχουν ανάγκη τα βιομηχανικά ανεπτυγμένα κράτη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

120.000 τζιχάντια είναι στρατολογημένα από τή Mossad καί περιμένουν νά τούς δώσει τό χάπι Captagon γιά νά ξεκινήσουν την επίθεση κατά τών Ελλήνων . Φυσικά αφού πρώτα ή Mossad θα κάψει τό τζαμί γιά νά ενοχοποιηθούν γιαλαντζί εθνικιστές πού θά βάλει .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...