Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Στα σοβαρά τώρα. Πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία;



Ανήκουμε στον Γερμανικό άξονα, και όχι τον ...Αμερικανικό.


Το τουρκικό γεωτρύπανο "Πορθητής" έχει ξεκινήσει γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις από ΗΠΑ-Βρετανία και ΕΕ ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu εφ όλης της ύλης.
Ο Τούρκος αναφερόμενος στις τουρκικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο ανέφερε πως το γεωτρύπανο Πορθητής, ξεκίνησε αμέσως γεώτρηση δυτικά της Πάφου, συμπληρώνοντας πως και το δεύτερο γεωτρύπανο της Τουρκίας  οδεύει προς την ίδια περιοχή.
Στην ίδια συνέντευξή του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ εξέφρασε την άποψη ότι όλα θα μπουν στη θέση τους λέγοντας ότι «μόλις διασφαλιστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όλων σχετικά με τον διαμοιρασμό δεν θα υπάρχει πρόβλημα».
Η δική τους ένσταση είναι οτι τα βήματα γίνονται μονομερώς, αλλά εξέφρασε την εκτίμηση ότι «σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσουν, υποχρεωτικά θα συμφωνήσουν».

«Ο Πορθητής, το πλωτό γεωτρύπανο  της Άγκυρας, δεν ξεκίνησε ακόμα τις γεωτρήσεις αλλά είναι έτοιμο να «τρυπήσει» στην κυπριακή ΑΟΖ εντός των ημερών» υποστηρίζει η Λευκωσία για εσωτερική κατανάλωση.
Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις μεταφέρονται στα νησιά του Αιγαίου .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα σοβαρά τώρα. Πιστεύει κάποιος ότι μπορούμε να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία;
Ανήκουμε στον Γερμανικό άξονα, και όχι τον ...Αμερικανικό

Δεν μπορω να σε ακολουθησω ειμαι και αρκετα ταλαιπωρημενος σημερα για αναλυσε το λιγο με το σκεπτικο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο γερμανικός άξονας ήταν πάντα υποστηρικτικός στους Τούρκους. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία, και έχει δημιουργήσει ολόκληρη ιδεολογία για αυτό. Ο Αμερικανικός είναι σκέτες μπίζνες. Ανάλογα τι με συμφέρει έστω και βραχυπρόθεσμα. Κάποτε την Ελλάδα την κουμαντάριζαν οι Αμερικάνοι που πήραν την σκυτάλη λόγω οικονομικού κόστους από τους Άγγλους. Τα τελευταία χρόνια παραχωρηθήκαμε στους Γερμανούς που είναι διαχρονικοί φίλοι των Τούρκων από την εποχή της Καλλίπολης και του Κεμάλ. Πως λοιπόν να κάνουμε πόλεμο αφού δεν έχουμε ούτε ...άρβυλα διότι δεν τα εγκρίνει η....ΑΑΔΕ..

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστω αδερφε μου για την απαντηση αλλα νομιζω δεν απαντηθηκε το γιατι δεν μπορουμε να κανουμε πολεμο,
Εμεις δεν θα τον ξεκινησουμε εκει να συμφωνησω, αλλα οι απεναντι παντοτε ειχαν τη Γερμανικη στηριξη οπως πολυ σωστα ανεφερες, γιατι να μη τους ξεσηκωσουν ακομη μια φορα να επιτεθουν εναντιων μας;
Οποτε ο πολεμος παραμονευει δυο φορες παραπανω, αυτο εννοησα και εξεφρασα την απορια μου.

Ανώνυμος είπε...

Η Γερμανόφιλη Τουρκία, θα επιτεθεί στην Γερμανική Ελλάδα; Κομματάκι δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ . ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...