Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

«Βρέχει» ρουσφέτια: Βολεύουν στη Βουλή, θυγατέρες, πρώην συζύγους και βοηθούς


Μαζικό βόλεμα θυγατέρων, ημέτερων και κομματικών αφισοκολλητών στη Βουλή πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες αποδεικνύοντας στην πράξη ότι πραγματικό μέλημα της κυβέρνησης δεν είναι η ανακούφιση της μεσαίας τάξης αλλά η τακτοποίηση του κομματικού στρατού εις βάρος των φορολογούμενων και των συνταξιούχων.
Επίσημες αποφάσεις δείχνουν ότι η αποδρομή της κυβέρνησης από την εξουσία συνοδεύεται από πλιάτσικο σε κρατικές θέσεις.
Κόρες, πρώην σύζυγοι, μετακλητοί, σύντροφοι και συνεργάτες που πανηγύριζαν πριν από λίγα χρόνια στην πλατεία Συντάγματος για το υπερήφανο «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα σπεύδουν σήμερα να βρουν ασφαλές καταφύγιο στη Βουλή. Ήδη, το όργιο ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων μετρά δεκάδες προσλήψεις και 32 μετατάξεις από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου προς το ασφαλές και προνομιακό καταφύγιο της Βουλής. Αρκετοί δε, από τους μεταταχθέντες προέρχονται από το υπουργείο Παιδείας και είναι δάσκαλοι ή καθηγητές και θα μπορούσαν να καλύψουν ορισμένα από τα κενά που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.
Την ίδια ώρα η εικόνα που εμφανίζει υπουργούς και κυβερνητικούς βουλευτές να διαπληκτίζονται δημόσια στην Ολομέλεια της Βουλής για τον τρόπο που θα ψηφιστούν δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες έρχεται να επιβεβαιώσει τον συντριπτικό εκφυλισμό που επέφερε στον ΣΥΡΙΖΑ η διαχείριση της εξουσίας και το άγχος των στελεχών του στην προοπτική απώλειας των προνομίων της.
Το ΦΕΚ των μετατάξεων από τον Απρίλιο του 2019
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...