Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Μια πολιτική συζήτηση, υψηλού ...καφενειακού επιπέδου.





Ακούστηκαν λέξεις όπως γραφικούλη, ανόητε, ηλίθιε, κοντέ, καράφλα, καραγκιόζη, βλάξ, καραγκιοζοπαίχτη, «υπάλληλε», είσαι του χιλιάρικου, και ο Φαήλος - Παυλόπουλος  ατάραχος πίνει τον καφέ του,



ΖΩΑ.....διαλέξτε ποιο ΖΩΟ θέλετε να σας εκπροσωπήσει.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την ατιμωρησια φτασαμε εως εδω. Με τις παραγραφες των σκανδαλων μετα το περας των πεντε ετων, με τις κοινοβουλευτικες ασυλιες και την καταργηση της θανατικης ποινης, "Δημοκρατικο πολιτευμα" ασυδοσιας επελεξε ολα αυτα τα χρονια της κλεφτομεταπολιτευσης ο νεο ελληναρας ψηφοφορος. Δεν φταινε οι πολιτικοι και τα σαπροκομματα.
Ο,τι ειναι ο λαος σου τετοιοι και οι πολιτικοι σου. Ξεπουλα Ιστορια, Ιερα αιμματοβαμμενα χωματα, Πιστη, Οικογενεια, παραδοσεις. αρκει να μη μου κοπει η συνταξη και ο μισθουλακος!

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμέ. Εβραική λύση . Οχι Ελληνική . Βελόπουλε δέν εισαι ειληκρινής ....

Ανώνυμος είπε...

εβραιοπουλοs ξευτιλοπουλοs κηραλοιφαs του γιοζεφ..
τηs διασημηs MPOYRDAS SCHOOL OF PERISTEROXESMENOS!
Εχετε φαλακρα κανενα προβλημα τωρα με το falakropon φαλακρα τελοs!!!!!μια προσφορα του βενιερη καραφλοπουλου κατα κοσμον ο"η παλιοΡΟΜΠΑ-λουλουκοs τηs κοτερατζουs"!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι πριν τις ευρωεκλογες ,ειναι κανα μηνα παλιο , γιατι το βαζετε σημερα οπως ολα τα συστημικα μμε για να δειξετε ποσο αντισυστημικος ειναι ο κουλης βελο;
Σιγα τα ωα

Ανώνυμος είπε...

εσύ αυτό κατάλαβες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...