Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Κουβαλούσε και την...δόση τους.


Αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας, που συνόδευε τον πρόεδρο της χώρας Ζαΐχ Μπολσονάρου στη σύνοδο G20 , τέθηκε υπό κράτηση, στην Σεβίλλη της Ισπανίας, καθώς εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κοκαΐνης στις αποσκευές του.   
Πρόκειται για αξιωματικό που εντάσσεται στην ομάδα που θα ακολουθούσε τον Μπολσονάρου στη σύνοδο G20 στην Οσάκα με το δεύτερο, εφεδρικό αεροπλάνο.
Κατά τον έλεγχο των ισπανικών αρχών όμως, στη στάση του αεροσκάφους στη Σεβίλλη, οι υπεύθυνοι φέρεται να εντόπισαν και να κατάσχεσαν περίπου 39 κιλά κοκαΐνης στις βαλίτσες του αξιωματικού.   
Την ώρα της σύλληψης του αξιωματικού, ο πρόεδρος της Βραζιλίας βρισκόταν στο άλλο αεροπλάνο.
Σύμφωνα με το Record TV συλληφθείς είναι ο 38χρονος σμηνίας Σίλβα Ροντρίγκες.    Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες: «Την Τρίτη, 25 Ιουνίου, ένας αξιωματικός της βραζιλιάνικης πολεμικής αεροπορίας τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης στην Ισπανία, καθώς θεωρείται ύποπτος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Ερευνούμε τα δεδομένα και αστυνομία και στρατός έχουν ξεκινήσει τις σχετικές έρευνες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...