Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Που πάτε ρε με καμμένη...φλάντζα;



Χωρίς απόφαση για τη στάση του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον πρόεδρό τους, Πάνο Καμμένο. Όπως ανακοινώθηκε, οι...
τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο.

Το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής αυτής της ημερομηνίας, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου.
Όπως τόνισαν, σε κάθε περίπτωση, συνεχίζεται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ενώ υπογράμμιζαν πως «Πάνος Καμμένος και ΑΝ.ΕΛΛ. είναι ένα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφτιαχνα στην αυλη κατι πραγματα και ειχε ο απεναντι το ραδιοφωνο συντονισμενο στον Κοτρωτσο, δεν μπορεις να φανταστεις το τι μαλακιες ελεγε για τον Τουρκογλου και ποσο μεγαλο γλυψιμο και παινεμα του εκανε. Εμεινα μαλακας δεν πιστευα οσα ακουγα. Τετοιο λιβανιστηρι για πολιτικο. Αδερφε τους εχουν αποβλακωσει απο ραδιοφωνο και τηλεοραση. Αν μπορεσεις για κανε ενα ανεβασμα να ριξουμε κανενα βρισιδι προοδευτικο αλληλεγγυο και δημοκρατικου δικαιωματος. Πριν ενα μισαωρο το ακουσα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ . ΝΑΙ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...