Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ποιος πληρώνει τον Βαρκάρη ;


Θεοδωράκης: Αρνούμαι να μεταπηδήσω σε άλλη κομματική βάρκα.« Όπως είχα πει η μεταπηδήσει σε άλλη κομματική βάρκα ή μάλλον μαούνα στο δικό μου αξιακό σύστημα ισοδυναμεί με προδοσία μασκαραλίκια δεν χωρούν στη δική μου ζωή. Αποχωρώ από τη δουλειά και παραιτούμαι από την ηγεσία του κινήματος που ίδρυσα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις ευρωεκλογές» 

Την τελευταία του ομιλία έκανε από το βήμα της Βουλής ο βαρκάρης  Σταύρος Θεοδωράκης, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από την πολιτική και από την ηγεσία του Ποταμιού.  «Σκοπός της ζωής είναι να ηττάσαι  από ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα....
Αποχαιρετώ την πολιτική, πολιτικά  ηττημένος, ανθρώπινα  θλιμμένος αλλά τελικά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην πατρίδα και την κοινωνία  και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε  θα φυτρώσει ξανά.»  Αναφέρθηκε στην στάση του Ποταμιού να μείνει στη Βουλή και να ψηφίσει τους Κώδικες, λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία θετική συνεισφορά του στην χώρα.   «Οι κώδικες ήταν ένα βήμα θετικό και αναγκαίο.Και αυτή η επιβεβλημένη θεσμική μεταρρύθμιση παραλίγο να συνθλίβει στις συμπληγάδες του κομματισμού. Είμαι περήφανος για την τελευταία πράξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού που έμεινε στη Βουλή και ψήφισε τους κώδικες. Κρατώ ως παρακαταθήκη τα ενθουσιώδη, θετικά σχόλια των λειτουργών της δικαιοσύνης.»  Μάλιστα σχολίασε και το γεγονός ότι στην ομιλία του αλλου βαρκάρη Βενιζέλου για την ψήφιση των Κωδίκων παραβρέθηκε μόνο ένας από τους 19 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για να τον χειροκροτήσει, γιατό οι άλλοι  φοβήθηκαν όπως είπε,  μήπως συνδεθούν με τον  αποδιοπομπαίο της αρχηγού.  «Υπέρ της ψήφισης των κωδικών εχθές και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος έκανε χθες την τελευταία του ομιλία στο κοινοβούλιο με παρόντα μόνο ένα βουλευτή από τους 19 που έχει το κόμμα του, από τους 19 από τον χειροκροτούσαν μέχρι χθες. Μη μας πιάσουν σε καμιά φωτογραφία να χειροκροτούμε τον αποδιοπομπαίο της αρχηγού. Τι  ντροπή, τι ντροπή.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...