Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Άρχισε περιοδεία ο ταβερνόβιος. «Κρύψτε τα κοψίδια γιατί θα πεινάσετε».



Το “οδοιπορικό”  του κουρασμένου Καραμανλή και υποψήφιου προέδρου της δημοκρατίας σε Θράκη και Μακεδονία, έχει στόχο να πείσει πολίτες που ψήφισαν στις ευρωεκλογές Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου  η οποία έχει υψηλά ποσοστά ειδικά  στη Βόρεια Ελλάδα, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές .
Ο Κούλης ξεκινά και αυτός σήμερα από τον Εβρο.
Ειδικότερα σήμερα θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε Θράκη και Μακεδονία. Θα βρεθεί απόψε στον Έβρο, στη συνέχεια θα μεταβεί σε Κομοτηνή και Καβάλα, το Σάββατο θα επισκεφθεί Σέρρες, Κιλκίς και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με επίσκεψη στη Χαλκιδική.
 Χθες μιλώντας στο Σκάι ο Κούλης απευθύνθηκε στο 20% των πολιτών που ψήφισαν μικρά κόμματα και ειδικά σε όσους ψήφισαν κόμματα δεξιά της ΝΔ και επανέλαβε ότι στόχος του είναι να αφήσει τη Χρυσή Αυγή και το κόμμα Βελόπουλου εκτός Βουλής.
Εκτίμησε μάλιστα ότι η ψήφος στα δύο αυτά κόμματα δεν έχει ιδεολογικά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά οργής. “Νομίζω ότι τα κόμματα της οργής πέθαναν ή θα πεθάνουν σε αυτή την κάλπη” είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να μην ενοχοποιήσει τους ψηφοφόρους αυτούς ώστε να τους καλωσορίσει στη ΝΔ.
Την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία συνεχίζει εν τω μεταξύ ο για τελευταία φορά υποψήφιος βουλευτής Κώστας Καραμανλής, του οποίου η πρώτη ομιλία σε κομματική εκδήλωση μετά από δέκα χρόνια το βράδυ της Τετάρτης συζητήθηκε πολύ.
Στη ΝΔ βεβαίως η ενεργός συμμετοχή Καραμανλή στην προεκλογική εκστρατεία δίνει αισιοδοξία, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ και ψηφοφόρους άλλων κομμάτων ζητώντας ισχυρή εντολή στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τον κ.Καραμανλή, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς όπως σημείωσε “έχω την τιμή να ηγούμαι ενός κόμματος που έχει δύο πρωθυπουργούς που παρέχουν χωρίς σημειώσεις χωρίς αστερίσκους τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ να πεισει τους πολίτες.”
Σχολίασε επίσης: “Δεν είναι ώρα να κάνουμε ούτε κριτική ούτε αυτοκριτική εξάλλου και ο ίδιος ο κ.Καραμανλής μίλησε με αυτοκριτική διάθεση”
Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, μίλησε για μήνυμα συστράτευσης που έχει τη σημασία του μετά από πολλά χρόνια σιωπής του πρώην πρωθυπουργού. “Δείχνει ότι όλοι είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης” είπε ο γαλάζιος βουλευτής. Εκτίμησε δε ότι το κίνητρο του πρώην πρωθυπουργού δεν ήταν η επανεμφάνιση στην πολιτική ζωή και η διεκδίκηση κάποιου ρόλου.
Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του πρόεδρου της ΝΔ Τακης Θεοδωρικάκος επίσης μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 είπε πως οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού ταυτίζονται με εκείνες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πλειονότητας των Ελλήνων που ζητούν ευκαιρίες για δουλειές, ασφάλεια για τους πολίτες και εθνική ανασυγκρότηση.
Η περιοδεία Καραμανλή
Ο κ.Καραμανλής χθες επισκέφθηκε τη Δυτική Θεσσαλονίκη όπου είχε επαφές με δημάρχους και σήμερα θα βρεθεί στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε Καλαμαριά και Λαγκαδά. Το βράδυ θα ολοκληρώσει την τριήμερη επίσκεψη του στη συμπρωτεύουσα με δείπνο με την ηγεσία του κομματικού μηχανισμού στη Θεσσαλονίκη.  Το Σάββατο ο κ.Καραμανλής θα παραστεί στην προεκλογική συγκέντρωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κομοτηνή, την Κυριακή θα παραστεί στη βάπτιση της εγγονής του Σάββα Αναστασιάδη, στην Πρώτη Σερρών και θα έχει επαφές με πολίτες και τη Δευτέρα θα παραστεί στην εκδήλωση του εξαδέλφου του, υποψηφίου βουλευτή Σερρών, Κώστα Αχ. Καραμανλή για τα εθνικά θέματα. Σημειωτέον ότι στις Σέρρες το κόμμα Βελόπουλου πέτυχε το υψηλότερο ποσοστό του στις ευρωεκλογές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι πάνω από 35% ή συμετοχή στίς εκλογές αυτές . Τα γίδια δεν είναι πιά γίδια . Ξύπνησαν !!!

Ανώνυμος είπε...

Ίχνος ψηφίζω Χ.Α από το 2012 αλλά αν ήταν να επέλεγα υποχρεωτικά μεταξύ τσίπρα και κούλη ειλικρινά θα προτιμούσα τον τσίπρα και ας ήμουν (λόγω ελλιπούς πληροφόρησης) ψηφοφόρος της Ν.Δ μέχρι και το 2009. Έτσι και αλλιώς ανθέλληνες και νεοταξίτες είναι και οι δυο τους, αλλά ο τσίπρας τουλάχιστον δεν είναι μπλεγμένος με τις λέσχες μπίλντεμπεργκ και τα σκάνδαλα όπως της ζίμενς.

http://3and7ten.blogspot.com/2016/11/siemens-2.html

Ανώνυμος είπε...

Με συχγωρεις αλλα κατι τετοιες απερισκεπτες μαλακιες λεει και ο αδερφος μου και του ανταπαντω ποιος ο λογος για να πας να ψηφισεις τον οποιονδηποτε. Γιατι με τη δικη μου ψηφο να εκλεξω, να δωσω δυναμη, στο Δυναστη μου; Δεν ψηφιζω κανεναν, τους φτυνω ολους και μου ειναι αδιαφοροι ολοι. Αν δεν πηγαινε κανενας να ψηφισει δεν θα ειχαμε φτασει σε τουτα εδω τα χαλια αλλα ο κοσμος ηθελε αλλαγη, αναπτυξη, να αφησει το παλιο στη θεση του καινουργιου, για ενα καλυτερο μελλον, αλληλεγγυο δημοκρατικο νεοφιλελευθερο εκσυγρονιστικο αριστεριστικομ ενα κοσμο χωρις συνορα, την παγκοσμιοποιημενη κοινοτητα.
Αυτα λενε αυτους που ψηφιζετε, και τωρα ηρθε η ωρα της εισπραξης, Θα λοιμοκτονησετε, θα καταστραφειτε, θα σας παρουν δουλους οσοι επιζησετε και δεν θα εχετε κανενα δικαιωμα να ονομαζεστε Ελληνες. Για αυτοκτονιες δεν το συζητω, ηδη υπαρχει νεα εξαρση.
Πηγαινετε να ψηφισετε και θα τα πουμε την επομενη δεκαετια που θα εχουν φερει την αναπτυξη αυτοι που σας εχουν καταστρεψει θα σας βρουν και τη λυση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...