Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Καλά τι νόμιζε ο μπουγάτσας Αϊβαλιώτης....


Πως μπορούσε να κάνει πολιτικά ανέντιμες συμφωνίες, χωρίς να το πάρει είδηση ο Καρατζαφέρης;

Προσπάθησε και κατάφερε δολίως να πάρει πρωτιά σε σταυρούς στις τελευταίες εκλογές ελπίζοντας, ότι έτσι θα σύρει τον Καρατζαφέρη να εγκαταλείψει το κόμμα και να τον διορίσει αρχηγό μην γνωρίζοντας όμως, ότι ο αρχηγός του είχε πληροφορηθεί την συμφωνία που είχε κάνει με τον αλητάμπουρα Βελόπουλο. 
Τι είχαν συμφωνήσει
Όταν αναλάβει  το κόμμα αυτός, να στηρίξει τον Βελόπουλο με αντάλλαγμα τον διορισμό της οικογένειας του στα ευρωπαϊκά όργανα ως συμβούλους και ίσως και... κάτι ψιλά. . Ο Καρατζαφέρης όμως δεν είναι τόσο χαζός που να αφήσει τον φραγκοφονιά μπουγάτσα να ξεπουλήσει τον αγώνα που κάνει τόσα χρόνια με το κόμμα, εκτός του ότι όπως είναι γνωστό ο Μπουγάτσας δεν χαλά λεφτά ούτε καφέ, πόσο μάλλον για κόμμα. 
Εαν είναι να τα πουλήσει, θα τα πουλήσει αυτός που το δημιούργησε,  και όχι ο κάθε υπόγειος αυλοκόλακας .
 Έβαλε λοιπόν χθες  που είχε σύσκεψη της κεντρικής επιτροπής στο Olympic Royal όλους μαζί να κλαίνε σε στιλ «δεν ζούμε χωρίς εσένα πρόεδρε» ( είναι γεγονός ότι χωρίς τον Καρατζαφέρη δεν υπάρχει ΛΑΟΣ ) και ανέβαλε την παραίτηση του από την αρχηγία του κόμματος, μεταφέροντας την στην νέα σύσκεψη ...στα μέσα Σεπτεμβρίου, αφήνοντας τον μπουχέσα Αϊβαλιώτη με τον... Βελόπουλο στο χέρι.

Πάντως παραλίγο να τα καταφέρει αφοί εν βρασμώ ψυχής ο Καρατζαφέρης και με το δίκιο του έσπευσε την περασμένη δευτέρα να δηλώσει την παραίτηση από την αρχηγία του ΛΑΟΣ.

Ο δε "αντιπρόεδρος" Σαλαβράκος που είχε κουστουμαριστεί περιμένοντας την αρχηγία θα περιμένει και αυτός τα νεότερα μετά από δυό - τρεις μήνες, γιατί του χάλασε την δουλειά η πολιτική πουστιά του Αϊβαλιώτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...