Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Που την είδαν οι ηλίθιοι του skai την «αυτοδυναμία»;H δεν γνωρίζουν τον εκλογικό νόμο, η μαθηματικά, η απευθύνονται σε ηλίθιους. Με 34% και τα εκτός βουλής  στο 6.5% το ναυάγιο ο Κουλης μαζεύει μετά βίας 154, αλλά δεν υπολογίζουν τους εισχωρήσαντες αριστερούληδες, που θα τον χορέψουν στο ταψί. Οι δεξιοί θα είναι κάτω από 150 με αυτό το ποσοστό.  Το γεγονός από μόνο του είναι με όσα έχει κάνει ο Σύριζα ....ΒΑΤΕΡΛΟ..


 
Το εύρος της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας την 7η Ιουλίου, και όχι η αυτοδυναμία αυτή καθαυτήν, είναι το ζητούμενο για τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη. «Μπαλαντέρ» για τον αριθμό των εδρών που θα κατορθώσει να συγκεντρώσει η ΝΔ είναι η είσοδος ή μη της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.
Στο πρώτο σενάριο, με εξακομματική Βουλή, το βράδυ της 7ης Ιουλίου η ΝΔ επιτυγχάνει αυτοδυναμία συγκεντρώνοντας 156 έδρες. Στο δεύτερο σενάριο, με επτακομματική Βουλή, η ΝΔ επιτυγχάνει οριακά αυτοδυναμία με 152 έδρες (δεδηλωμένη επιτυγχάνεται με 151 έδρες). 
Αναλυτικά, στο πρώτο σενάριο, με εξακομματική Βουλή, η ΝΔ επιτυγχάνει αυτοδυναμία, συγκεντρώνοντας 156 έδρες, έναντι 80 του ΣΥΡΙΖΑ, 21 του ΚΙΝΑΛ, 17 του ΚΚΕ, 15 της ΧΑ και 11 του ΜέΡΑ 25. Στο δεύτερο, με επτακομματική Βουλή, η ΝΔ επιτυγχάνει αυτοδυναμία με 152 έδρες έναντι 77 του ΣΥΡΙΖΑ, 21 του ΚΙΝΑΛ, 16 του ΚΚΕ, 15 εδρών της ΧΑ, 10 του ΜέΡΑ 25 και 9 εδρών της Ελληνικής Λύσης που κατορθώνει να εισέλθει στην εθνική αντιπροσωπεία. 
 Στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή επί των εγκύρων – χωρίς λευκό, άκυρο, αποχή) η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στις 8,5 ποσοστιαίες μονάδες, με την αξιωματική αντιπολίτευση να φθάνει το 34,5% έναντι ποσοστού 26% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να «κατοχυρώνει» την τρίτη θέση με ποσοστό 7%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%, η ΧΑ συγκεντρώνει 5%, 3,5% σημειώνει το ΜέΡΑ 25 που φαίνεται να εισέρχεται στη Βουλή υπερβαίνοντας το πλαφόν του 3%, στη Βουλή δίνει μάχη για να μπει στη Βουλή η Ελληνική Λύση του Κυριακού Βελόπουλου με 3%, 1% συγκεντρώνει η Ένωση Κεντρώων, 5,5% δηλώνουν άλλο κόμμα (Δημιουργία Ξανά, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΕΠΑΜ), ενώ αναποφάσιστοι/ δεν απαντώ δηλώνει το 9%.
Ενημερωτικό σημείωμα για τις ελληνικές κάλπες και τον νικητή των εκλογών εξέδωσε και η αμερικανική τράπεζα  Morgan Stanley.
Σε αυτό, διατυπώνει την εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα με σημαντικό προβάδισμα, ενώ θεωρεί πιθανή και την αυτοδυναμία με 157 έδρες.


Δηλαδή...τρίχες.


 

Το ερώτημα του Κυριάκου είναι: «Θέλετε περιπέτειες ή εμένα;». «Περιπέτειες περιπέτειες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...