Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Βρόμικες εταιρίες... και βρόμικες πράξεις.



Βαρύτατες εγκληματικές πράξεις εις βάρος της εισηγμένης κατά τα τελευταία 18 χρόνια, καταγγέλλει ο K. Δομαζάκης, κατηγορώντας τον αδελφό του Μάνο. Οι μεταφορές χρημάτων οι υπερτιμολογήσεις, οι ανύπαρκτες επενδύσεις και η ζημιά 20 εκατ. από… 2 εστιατόρια!
 Όργιο συνειδητής και σκόπιμης κακοδιαχείρισης, η οποία επέφερε ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, έλαβε χώρα στην εισηγμένη αλλαντοβιομηχανία Creta Farm, τα τελευταία -τουλάχιστον- 18 χρόνια, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, μεγαλομέτοχο της εταιρείας και επί σειρά ετών διευθύνοντα σύμβουλό της.
Με επιστολή-καταγγελία προς τις πιστώτριες τράπεζες της Creta, με ημερομηνία 14 Μαΐου, την οποία έχει στη διάθεσή του το Euro2day.gr, ο πρόσφατα αποπεμφθείς από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου Κ. Δομαζάκης καταγγέλλει «βαρύτατες εγκληματικές πράξεις εις βάρος της εταιρικής περιουσίας», ζητώντας μεταξύ άλλων από τις τράπεζες να συνδράμουν στο αίτημα διαχειριστικού ελέγχου.
Για το σύνολο των εγκληματικών πράξεων ο Κ. Δομαζάκης κατηγορεί τον αδερφό του, Εμμανουήλ Δομαζάκη, προσάπτοντας του, μάλιστα, δόλο, καθώς αναφέρει ότι τελέστηκαν «υπό τον διαρκή σχεδιασμό, καθοδήγηση και οργάνωση του Εμμ. Δομαζάκη, με τη συνδρομή πολλών προσώπων, εντός και εκτός εταιρείας».
Πρόκειται για βαρύτατες διατυπώσεις, που παραπέμπουν, χωρίς να αναφέρεται ευθέως, σε εγκληματική οργάνωση, η οποία δρούσε με στόχο να απομυζήσει την αλλαντοβιομηχανία.

Μόνο η αναφορά ότι η Creta Farm δούλευε την τελευταία 12ετία με μεσοσταθμικό μικτό περιθώριο κέρδους 47%, αλλά δεν εμφάνιζε κέρδη, ενώ αθροιστικά είχε πωλήσεις 1,1 δισ. θα πρέπει να  κοινητοποιήσει τις φοροδοτικές αρχές και τις τράπεζες.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακου μια ομορφη πενια
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=vJu90Rwa4ho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...