Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Πόντιος Πιλάτος το Βερολίνο.


Να «αποστεί από ενέργειες οι οποίες εντείνουν την διένεξη, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να καταβάλει προσπάθειες για μια συμφωνία στην βάση του διεθνούς δικαίου για την αμοιβαία οριοθέτηση των θαλασσίων περιοχών δυτικά της Κύπρου», καλεί το Βερολίνο την Τουρκία, με αποκλειστική δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στην δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναφέρει  ότι επί της αρχής η γερμανική κυβέρνηση δεν λαμβάνει νομική θέση για διμερείς διαφορές οι οποίες αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών.
Αναλυτικά, η αποκλειστική δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει ως εξής:
«Για διμερείς διαφορές που αφορούν το Δίκαιο της Θάλασσας μεταξύ τρίτων χωρών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επί της αρχής δεν λαμβάνει νομική θέση. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία καλεί την Τουρκία να αποστεί από ενέργειες οι οποίες εντείνουν την διένεξη, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να καταβάλει προσπάθειες για μια συμφωνία στην βάση του διεθνούς δικαίου για την αμοιβαία οριοθέτηση των θαλασσίων περιοχών δυτικά της Κύπρου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από την Τουρκία είναι η σελ αγγλικη κ η ροθνετ η ρωσική εταιρεία πετρελαιου.
Επικεφαλής στη ρωσική είναι ο σρεντερ πρώην καγκελάριος τι να λέμε τώρα....ολα στημένα από τις εταιρείες. Αν τα βρουν καλά αλλιώς θα πέσει πιστολίδι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανεβασες το βιντεο ομως με τον δονητη της Merkelbot που επαθε malfuction και εκανε start up στον Υμνο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...