Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Συριζιστάν.


Για μεγάλη αύξηση, που φτάνει το 27% των «προσφύγων» που… « προτιμούν  την Ελλάδα μέσω του Έβρου, έκανε λόγο ο διοικητής της Frontex, Φαμπρίς Λεζερί, σε συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας ‘Die Welt’.
Όπως είπε η Frontex έχει καταγράψει 24.000 λαθραίες εισόδους στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2019, αριθμός κατά 27% υψηλότερος από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Λεζερί, ο αριθμός των «προσφύγων» είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, διότι υπάρχουν πολλοί εκ των εισβολέων που αποφεύγουν την καταγραφή. Αναφέρθηκε δε στο παράδειγμα της Γερμανίας, όπου, στους πρώτους τέσσερις μήνες του 2019, έχουν κατατεθεί συνολικά 60.000 αιτήσεις για παροχή ασύλου, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό των νεοεισερχομένων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία. Τέλος, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες (‘UNHCR’) οι περισσότεροι από τους αιτούντες άσυλο προέρχονται από το Αφγανιστάν, στο οποίο ΔΕΝ γίνεται κανένας πόλεμος κι από την Συρία (10%) στην οποία έχει ΛΗΞΕΙ ο πόλεμος…
Kαι όπου φιλοξενούνται αφήνουν τις ακαθαρσίες τους, το τοπίο μοιάζει πλέον με σκουπιδότοπο.

Να έρθουν ...να έρθουν .Η "Ευρώπη" έχει μεγάλες  ανάγκες από «όργανα». Οι χασάπηδες κάνουν χρυσές δουλειές. Πνευμόνια, συκώτια, νεφρά, καρδιές , και άλλα καλούδια πληρώνονται πανάκριβα. Σε λίγο μεταξύ Πάτρας - Ιταλίας θα έχουν και ...πλωτά χασάπικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...