Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Τζουμάκα...η μαλακία σου χρειάζεται ...αποψίλωση.


Λάβρος κατά του «γιου του Μητσοτάκη» όπως αποκάλεσε χωρίς να κατονομάσει ούτε μία φορά Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον SUPER FM 89.6 τονίζοντας την γνωστή ξεπερασμένη μαστίχα , πως η πολιτική της δεξιάς κατέστρεψε τη χώρα, εκτός εάν εννοούσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεξιά είναι.

«Το πρόγραμμα της δεξιάς, ανεξαρτήτως κομμάτων είναι πρώτα η Δημοσιονομική σταθερότητα και μετά η ανάπτυξη. Αυτό είναι η Δεξιά… Ξεκάθαρα πράγματα. Πήγαν το βιωτικό επίπεδο της χώρας που ήμασταν το 1977. Πήγε το 40% του πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχειας Και τολμάνε και μιλάνε τώρα και ζητούν την ψήφο να ξανακυβερνήσουν…» “Έπρεπε να’ χουν εξαφανιστεί από τη χώρα…”
Αναφερόμενος στη διάλυση των επιχειρήσεων ο Ηπειρώτης πολιτικός εξαπέλυσε μύδρους στη ΝΔ και την πολιτική της, που τολμάνε και επιρρίπτουν ευθύνες στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: «Βγαίνει ο γιος του Μητσοτάκη, ο θείος ο πατέρας, η μάνα, η αδελφή, ο παππούς «το τσίρκο» -γιατί είναι ντροπή για το δημόσιο βίο- και λέει «εγώ θα ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις…» Και λέμε μετά πως διέλυσε ο Τσίπρας τις επιχειρήσεις. Είναι… ανέκδοτο πια… Όταν αυτοί μέσα σε 5 χρόνια, από το 2010-2015 έκλεισαν 300 χιλιάδες επιχειρήσεις. Που δεν πρόκειται να ξανανοίξουν ποτέ, εκτός από περίπου 10.000 και να δούμε… Αυτοί που έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από τη χώρα…»
 «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε το έγκλημά τους. Οι εγκληματίες είναι αυτοί… Δεν θα καταδικάσω το διαχειριστή του εγκλήματος, όπως τον εγκληματία! Και αυτοί που μας κατέστρεψαν, θέλουν πάλι να μας κυβερνήσουν. Να μας σώσουν… Δεν υπάρχει όριο πια σε αυτή τη χώρα. Σχετικά με την επιβράβευση της ΝΔ με ποσοστό 10% στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και Δημοτικές ο Τζουμάκας έκανε λόγο όχι μόνο για πολιτική και κοινωνική κρίση, αλλά για πρόβλημα δημοκρατίας.
«Ο κόσμος λέει πάμε παρακάτω… Μπας και αρπάξω τίποτα από αυτούς, γιατί περί αυτού πρόκειται. Πιστεύουν ότι θα βγούνε; Θα φάνε «μαύρο», όσο ζούμε!
Δυστυχώς όμως δεν έχουν αίσθηση ορισμένοι συμπατριώτες μας… Αλλά είχαν μήπως αίσθηση και πριν… Αφού πιστεύανε τον άλλον που έλεγε «λεφτά υπάρχουν».. (γέλια). Και πιστέψανε πιο πριν εμπρός για καλύτερες μέρες. Και όσοι λένε τώρα «κάτι θ’ αρπάξουμε , μετά θα λένε «ωχ, τη φάγαμε»!






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/06/56000.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨΟΦΟΤΖΟΥΜΑΛΑΣ ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...