Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Ο Βελόπουλος θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τον...Καμμένο.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ολα πια εχουν σχεση με την τσεπη μας και επειδη δεν θελω πλεον να με πιανουν μαλακα με το παραμικρο ρισκαρω ακομη και στα πιο ασημαντα. Θα μου πεις ποσο ασημαντη ειναι αυτη την εποχη η επιβαλλομενη αγορα νεας οθονης για τον υπολογιστη οταν αυτη που εχεις παρεδωσε το πνευμα;
Εμενα δεν μου περισσευουν καθε 3-4 χρονια να θελω για οθονη 100 ευρω το πιο λιγο. Η δικη μου παρουσιασε ενα προβλημα με οριζοντιες γραμμες και για να ανοιξει η οθονη (να καθαρισει) περνουσαν μεχρι και εικοσι λεπτα, Η εγγυηση ειχε ληξει και το service μια πενηνταρα.
Οποτε ειπα παω για νεα οθονη. Βγαινουν 100 ευρω απο την τσεπη. Δεν βγαινουν τη στιγμη που τα χρειαζεσαι!
Ψαχτηκα με βιντεο, με επισκευες, με ειδικους πυκνωτες με χαμηλο ESR, αντε να τους βρεις στην Ελλαδα και αυτους που εχουν ειναι σκουπιδαριο απο ποιοτητα, για εξι μηνες ζωη.
Μην τα πολυαναλυω, κατεληξα οτι ηταν τροφοδοσια. Κοιταζω το εξωτερικο τροφοδοτικο, 19 βολτ 800 μιλλιαμπερ. Με τα 800 mA καθε φορα που αναβεις την οθονη, το τροφοδοτικο οχι μονο φθανει στα ορια του, το μαμας στην κυριολεξια.
Υπολογισε στα 4 χρονια ποσα μαμησια τραβηξε σε καθε αναμμα της οθονης εκει τραβαει το περισσοτερο ζορι..
Με τα πολλα, αγορασα ενα εξωτερικο τροφοδοτικο οπου ο καθενας το πουλουσε οσο γουσταρε. Αλλος 25 ευρω αλλος 18 αλλος 23 και το πηρα 14 ευρω μετα απο αρκετο ψαξιμο. 19 βολτ στα 2.5 Αμπερ και ειναι για τη συγκεκριμμενη μαρκα οθονης με πιστοποιηση.
Ενα μηνα μου πηρε για να φτιαξει τελειως η οθονη και να ξαναγινει του κουτιου. Αλλα απο την πρωτη ημερα η βελτιωση ηταν καθολικη. Και αυτο γιατι στην εισοδο του βυσματος στην οθονη εχει ενα πυκνωτη 33 μF στα 100 βολτ ο οποιος ειχε καταταλαιπωρηθει απο το προηγουμενο αδυναμο- λιωμενο τροφοδοτικο. Ηταν στα υποψιν να αλλαχθει αλλα επρεπε να ανοιξω την οθονη και τελικα δεν χρειαστηκε, επανηλθε απο μονος του. Εξι μηνες λειτουργει συνεχομενα και θα λειτουργει για τα επομενα 2000 χρονια. Και αν καει παλι οθονη με εξωτερικο τροφοδοτικο θα παρω και η πρωτη κινηση που θα κανω ειναι να φτιαξω ενα linear τροφοδοτικο και να πανε στο διαολο τα switching τροφοδοτικα τους.

Ανώνυμος είπε...

εδώ παπας ,εκει παπας , που είναι ο παπας;;

Ανώνυμος είπε...

Κυριακοs Βελοπουλοs:δεν ειναι Ελληναs!
Ειναι Ψευτοχριστιανοs,Ασκεναζι,ΚρυπτοΧαζαροs,Σιωνιστηs!
Φτυστε τον συφιλιαρη,αμορφωτο Βελοπουλο που επιμονα,επανειλημμενα και θρασυτατα κανει λογο για ειλατηριο(αντι ειλατηριο)!
greeksoftheorient.wordpress.com/2019/06/19/κυριακοs-βελοπουλοs-δεν-ειναι-ελληνα/
δειτε περι ποιαs αιβραιοΡΟΜΠΑΣ καπιτονε προκειται...
Y.Γ μετα τιs χειρογραφεs επιστολεs του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου ωσονουπω και οθονεs ελαφρωs μεταχειρισμενεs μια προσφορα αφοι Κερατοβενιερη του γιοζεφ βεβαιωs βεβαιωs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...