Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πάσα για φαγοπότι από τον Καμίνη στον…. Πλεύρη.



Τον ακροδεξιό Θάνο Πλεύρη επέλεξε ο «κεντροαριστερός» Καμίνης, για να αναλάβει την ηγεσία της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου. Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, ο πρώην στενός συνεργάτης του Γ. Καρατζαφέρη αναλαμβάνει την ευθύνη για «τον καθορισμό των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση» πραγμάτων του μεγαλύτερου δήμου της χώρας. Το γεγονός πως ο 40χρονος δικηγόρος, μεταξύ άλλων, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ προέρχεται από τον χώρο της ακροδεξιάς με δεδομένη την πολιτική του στάση στα πράγματα, δεν εμπόδισε τον «κεντροαριστερό» Γ. Καμίνη να του δώσει την ευθύνη για μία νευραλγική θέση, όπως του προέδρου της επιτροπής που είναι υπεύθυνη για την εκποίηση και την εκμίσθωση περιουσίας του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Γ. Καμίνη, ο γνωστός ακροδεξιός πολιτευτής, που κατέχει θέση δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με την παράταξη του «γαλάζιου» Άρη Σπηλιοτόπουλου με τον συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς», αναλαμβάνει καθήκοντα στον καθορισμό των οργάνων που θα πραγματοποιούν την εκποίηση και την εκμίσθωση των περιουσιακών στοιχείων του δήμου Αθήνας, όπως επίσης και τον καθορισμό της διαδικασίας και των όρων που οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται.

Η τοποθέτησή του έγινε στο πλαίσιο του συναινετικού κλίματος μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων.  
Στην απόφαση που υπέγραψε προ ημερών ο δήμαρχος (Αριθμ. Πρωτ: 87896/23.3.2017) αναφέρονται τα εξής : «Μεταβιβάζουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Πλεύρη του Κωνσταντίνου την άσκηση των αρμοδιοτήτων των άρθρων 1 παρ.1, 3 παρ.1, 4 παρ.1, 5 παρ.4 A περ. α και Β, 6 παρ.1 και 4 και 7 παρ.1 του ΠΔ 270/1981 «Περί καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενεργείας δημοπρασιών δι΄εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων».



Ο Μπαμπάς συνήγορος υπεράσπισης των λαμογιών της siemens,και ο υιός κάνει αλλαξοκωλιές με τον… Καμίνη. Από πατριωτιλίκι άστα να πάνε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...