Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Απαγωγή υιού επιχειρηματία στο Ηράκλειο.Πιθανή αρπάγη γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία ηλικίας περίπου 50 ετών, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και εκτός Ελλάδος, ασχολείται από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες το σύνολο νευραλγικών υπηρεσιών της αστυνομίας στην Κρήτη αλλά και στο επιτελείο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.
Η υπόθεση θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή. Υπό άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα οι αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα κρίσιμα σημεία, για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκαν τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία καθώς όλα δείχνουν ότι είχε πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας, προφανώς αρπαγής με άγνωστα κίνητρα μέχρι στιγμής καθώς κανείς δε γνωρίζει αν μετά την εξαφάνιση η οικογένειά του έχει ενημερωθεί από οποιονδήποτε για το τι ακριβώς συμβαίνει. Οι χειρισμοί είναι κρίσιμοι και οι ώρες κυλούν δραματικά τόσο για την οικογένεια του επιχειρηματία αλλά και τις διωκτικές αρχές που φέρουν τεράστιο βάρος για την διαχείριση αυτής της υπόθεσης. Στα Καλεσα επικεντρώνεται αυτήν την ώρα το βάρος των ερευνών του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη περιοχή εντοπίστηκε Ι.Χ τρακαρισμένο μεταξύ Άνω και Κάτω Καλεσών ενδεχομένως του επιχειρηματία ,γεγονός που οδηγεί στην εικασία ότι αν είναι δικό του ή των δραστών προηγήθηκε σύγκρουση των οχημάτων και στη συνέχεια απαγωγή του.

Ο επιχειρηματίας, που είναι μέτοχος εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με παραρτήματα σε έξι χώρες και εξαγωγές σε άλλες 60, φέρεται ότι έπεσε σε ενέδρα σε έναν οικισμό έξω από το Ηράκλειο (στα  Καλέσσα) όπου οι δράστες κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητό του χτυπώντας το με ένα αγροτικό. Στη συνέχεια, τον έβγαλαν δια της βίας από το όχημά του, τον επιβίβασαν σε άλλο και εξαφανίστηκαν.
Με τη συνοδεία περιπολικών το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας μερσεντές, που εντοπιστηκε στα όρια της κατοικημένης περιοχής, τρακαρισμένο από την πλευρά του οδηγού απομακρύνθηκε με τη συνδρομή γερανού.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες , διόλου τυχαία οι διωκτικές αρχές εξετάζουν προσεκτικά τη φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση με τα δύο οχήματα που εντοπίστηκαν φλεγόμενα στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, ένα 4Χ4 και ένα αυτοκίνητο τύπου ΒΜW, τα οποία παραδόθηκαν ταυτόχρονα στις φλόγες σε ένα σημείο όπου συχνά εγκαταλείπονται κλεμμένα και χρησιμοποιημένα σε εγκληματικές ενέργειες οχήματα.
neakriti.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι πολλοί οι Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που κάνουν εξαγωγές σε 60 χώρες. Δυο είναι όλοι και όλοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...