Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ποιον θέλει να προλάβει ο Σημίτης;



Ο Κώστας  Σημίτης δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την Πρωθυπουργία στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” και μιλά ΚΑΙ  στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα, την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα. Ο πρώην πρωθυπουργός μιλάει για την τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit και τάσσεται ευθέως υπέρ της διεξαγωγής εκλογών άμεσα, ενώ απαντά και για τα ελληνοτουρκικά, τα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, τα λάθη που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και την Κεντροαριστερά.
Η άποψη του κ. Σημίτη έρχεται να προστεθεί σε αυτές που έχουν διατυπωθεί και από άλλους πολιτικούς αρχηγούς και ιδίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς όπως επισημαίνεται από όλους, το κακό στον χώρο της Οικονομίας είναι ότι εύκολα γκρεμίζεται κάτι, αλλά πολύ δύσκολα κτίζεται και πάλι.
Η κακή κατάσταση της οικονομίας που επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα προκύπτει με σαφήνεια από τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί από τα οποία προκύπτει ότι η ζημιά στο πρώτο τρίμηνο είναι ήδη πάρα πολύ μεγάλη και δημιουργεί προϋποθέσεις για νέα μέτρα εντός του 2017, καθώς διαψεύδονται όλα τα σενάρια πάνω στα οποία στηρίχτηκαν οι συζητήσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές σε όλο το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών.
Η επιστροφή του Κώστα Σημίτη έρχεται σε μια συγκυρία που προκαλούν αίσθηση οι καταγγελίες της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου για την ύπαρξη παρακράτους αλλά και τουλάχιστο Ενός -υπεράνω υποψίας-χρηματιζόμενου πολιτικού που έχει την δυνατότητα να ζητάει εκτέλεση συμβολαίων για λογαριασμό του από το παρακράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη του ονόματος του συγκεκριμένου πολιτικού ο οποίος διαχρονικά έχει παράσχει τις υπηρεσίες του σε βαριά ονόματα της εγχώριας διαπλοκής θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...