Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Τους πληρώνουμε και την… βαζελίνη .



Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΛΗΣΕ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ" ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

 
Μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ, υπέγραψε με τη Fraport Greece κοινοπραξία πέντε κορυφαίων χρηματοδοτικών ιδρυμάτων, με στόχο τη στήριξη της εταιρείας για την 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων κι αυτό της Θεσσαλονίκης που αποτελούν τα φιλέτα εισόδου στην Ελλάδα.

Στη κοινοπραξία μετέχουν οι Alpha Bank (284,7 εκατ. ευρώ), η Παρευξείνια Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης-BSTDB με έδρα τη Θεσσαλονίκη (62,5 εκατ. ευρώ, ήτοι η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει παράσχει ποτέ η διακρατική τράπεζα για επένδυση σε κράτος- μέλος), η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης-ΕBRD (186,7 εκατ. ευρώ), η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων-ΕΙB (280,4 εκατ. ευρώ) και το International Finance Corporation (154,1 εκατ. ευρώ), βραχίονας του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το IFC θα παρέχει επίσης στη Fraport Greece αποκλειστικά ανταλλαγή επιτοκίων αντιστάθμισης σε ευρώ, ώστε να βοηθήσει την εταιρεία να αντισταθμίσει πιθανές διακυμάνσεις στα επιτόκια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παρευξείνιας, από το συνολικό δάνειο, τα 280,4 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν για τη χρηματοδότηση των επικείμενων έργων ανάπτυξης στα 14 αεροδρόμια, ενώ 688 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή του προκαταβολικού τιμήματος παραχώρησης (1,234 δισ. ευρώ) στο ΤΑΙΠΕΔ. Πρόσφατα, η Fraport Greece ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αυξάνοντας το συνολικό κεφάλαιό της στα 650 εκατ. ευρώ.

Η Fraport Greece, κοινοπραξία της Fraport AG και του ομίλου Κοπελούζου, θα καταβάλει συνολικά στο ΤΑΙΠΕΔ 1,234 δισ. ευρώ για την παραχώρηση.
Η συμφωνία περιλαμβάνει, επίσης, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των υποδομών στα αεροδρόμια. Η Fraport Greece ΛΕΕΙ ότι θα επενδύσει τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ στη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ετών σε κατασκευαστικά έργα για την ανάπτυξη των αεροδρομίων συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού. Σε όλη τη διάρκεια της περιόδου παραχώρησης δηλαδή σε σαράντα χρόνια , οι επενδύσεις στις υποδομές των αεροδρομίων θα ξεπεράσουν το ποσό των 1,4 δισ. ευρώ.
Τα 14 αεροδρόμια που περιλαμβάνονται στο έργο παραχώρησης είναι: Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος. Συνολικά, τα 14 αεροδρόμια εξυπηρέτησαν 25,2 εκατ. επιβάτες μέσα στο 2016.




Τι κάνουν οι «ΕΛΛΗΝΕΣ»; Οι μισοί βλέπουν …. Survivor, και οι… άλλοι μισοί ψάχνουν στους κάδους η στις προσφορές των.... lidl..





Δανειζόμαστε για να τα πάρουν οι τράπεζες και να τα δώσουν σε Γερμανικές εταιρίες να μας… αγοράσουν .

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν ήταν αεροδρόμια, κοτετσια ηταν

Ανώνυμος είπε...

Το «κοτέτσι» των Χανίων κατά σατανική σύμπτωση το έκανε «παλάτι» ο Μπομπολας με λεφτά που του δώσαμε εμείς, για να το δώσουν στους Γερμανούς έτοιμο.

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να κανουμε Ιχνος; Το γνωριζεις πολυ καλα, ειμαστε ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ οπως και ο καθε λαος, γι αυτο και αλωνιζουν με τετοια θρασυτητα, και η θρασυτητα τους αυτη συνεχως θα κλιμακωνεται.
Αυτοι ειναι μια διεθνη καστα, εχουν ολα τα μεσα δικα τους. Διεθνη συγκαλυψη, ελεγχομενη δικαιοσυνη, ΜΜΕ αστυνομια στρατο δημοσιες υπηρεσιες, μπαχαλακηδες, τα παντα ελεγχουν.
Εμεις πως να αντιδρασουμε; Με τα ξεπουλημενα σωματεια;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με τις ΔΕΚΟ και τα αεροδρόμια ειναι οι κηφήνες που εργάζονται μέσα. Ο Μπόμπολας τουλάχιστον το έκανε.Τα υπόλοιπα γιατί εινα σε αυτό το χάλι;

Ανώνυμος είπε...

Τα αεροδρόμια είναι μονοπώλια και έπρεπε να ήταν παλάτια. Έπειτα από 30 xρονια που θα τα παραδώσει η fraport έτσι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ζητω η FRAPORT ζητω οι επικυριαρχοι ζητω το servivor ζητω ο φραπές, ζητω η μαλακία μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κομμουνισμός που κυβερνάει τη χώρα μας απο το 1974 και εντεύθεν μας έκανε σκλάβους.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτώ το ξεπούλημα της ΔΕΗ, ζήτώ το ξεπούλημα των πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα σημερα στη ΔΕΗ να πληρώσω ένα λογαριασμό 249 Ευρώ.Τα 90 Ευρώ ήταν το ρεύμα και τα υπόλοιπα ήταν για ΕΡΤ και υπολοίπων ρεμάλιών. Ειναι τα κοινωνικά τιμολόγια για τα οποία μαχετσιο Φωτοπουλος.

Στη ΔΕΗ το μηνιαίο κόστος 18.000 εργαζομενων ειναι 900 εκατομμύρια δηλαδή 4.500 για κάθε υπάλληλο.
Η ΔΕΗ ειναι μονοπώλιο και παίρνει απο τον προϋπολογισμό 1 δις επιχορήγηση επιπλέον για συντάξεις

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ ξοδεύει για μισθοδοσία 12 δις το χρόνο.Ξεπουλημα αυτής της ΔΕΗ και ξεκίνημα νέας.

Ανώνυμος είπε...

Δώστε και την Δ.Ε.Η στην fraport να δούμε άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μην βιάζεσαι. Τον ήλιο και τον αερα της Κρήτης τον έχουν δώσει στον…. ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ.

Ανώνυμος είπε...

(Τι κάνουν οι «ΕΛΛΗΝΕΣ»; Οι μισοί βλέπουν …. Survivor, και οι… άλλοι μισοί ψάχνουν στους κάδους η στις προσφορές των.... lidl.. )

Ισόβια σε Βούλγαρο που δολοφόνησε συμπατριώτη του επειδή του βίασε την κόρη......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...