Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Προς το παρόν την γλυτώνει η… Κάρπαθος.



Η επέκταση της συμφωνίας χρήσης της ναυτικής βάσης της Σούδας από τις ΗΠΑ από ένα σε 5 ή και 10 χρόνια θα βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών του Καμμένου με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζέιμς Μάτις.
Στη διάρκεια εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου στο Κογκρέσο, ο κ. Καμμένος είπε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για να συζητήσει «την επέκταση της συνεργασίας, όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά για τα επόμενα 5 ή 10 χρόνια».

Όπως παρατηρεί η Καθημερινή στο σχετικό ρεπορτάζ, η αποστροφή του υπουργού αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στη ναυτική βάση της Σούδας, η χρήση της οποίας από τον αμερικανικό στόλο ανανεώνεται ετησίως μέσω από τη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας.
Τρέχει να προλάβει πριν την πάρουν οι Γερμανοί μέσω του υπερταμείου τσάμπα. Εξάλλου η τρόικα έχει ζητήσει να ενταχτεί στο ΤΑΙΠΕΔ  ώστε να εισπραχτούν για 99 χρόνια,  20 δις ευρώ. Όμως λογάριασαν χωρίς τα αμερικανάκια που την νέμονται «δωρεάν».
Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως έμειναν στο ράφι οι αριστερούληκες τσιρίδες  του στυλ…. έξω οι βάσεις του θανάτου, αφου μετατράπηκαν…. στα…. τέσσερα… στα τέσσερα.   


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα το εγραψες; Η η τρόικα έχει ζητήσει να ενταχτεί στο ΤΑΙΠΕΔ ώστε να εισπραχτούν για 99 χρόνια, 20 δις ευρώ;
Η Καρπαθος εχει δωθει απο προπερσι στους Ισραηλιτες με τις υπογραφες του Καμμενου τοτε που ειχε παει στο Ισραηλ.

"Κραυγη πολεμου ερχεται απο τη Βουλγαρια......."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...