Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Αυτό δεν είναι φαγοπότι , αλλά χοντρή …ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.



Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα υπερτιμολόγησης των φαρμάκων (και αισχροκέρδειας) από τις εταιρείες, σε βάρος των ασθενών και των ασφαλιστικών ταμείων, δίνει μέσω του Candianews, πολίτης από την Κρήτη. Για συγκεκριμένο φάρμακο που χρειαζόταν η μητέρα της, βρήκε στη φαρμακευτική εταιρεία στην Ολλανδία ότι το κόστος (το καλοκαίρι του 2016) ήταν στα 10 ευρώ η μία συσκευασία. Παρήγγειλε, μέσω ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας, 3 συσκευασίες, που τελικά τις αγόρασε... 624 ευρώ! Δηλαδή, η συσκευασία των 10 ευρώ (9,97 για την ακρίβεια) από την Ολλανδία μέχρι να φτάσει στην Κρήτη, μέσω της φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα, έγινε 208 ευρώ!
Τα χρήματα η εταιρεία τα εισπράττει είτε απευθείας από τον ασθενή είτε, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, από το ελληνικό Δημόσιο!

Διαβάστε ΠΑΡΑΚΆΤΩ την καταγγελία και τα σχετικά στοιχεία:

 Ιδού η αισχροκέρδεια με το φάρμακο: Το σκεύασμα των 10 € μέχρι να φτάσει στον ασθενή στην Κρήτη κόστισε... 208 €(αύξηση +2000%)- Δείτε τις εικόνες




Και κάτι συναφές με την υπόθεση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συσκευασμενα τροφιμα με ενα σκασμο χημικα προσθετα, γιατροι, νοσοκομεια, πολυεθνικες φαρμακων, πολυεθνικες με υβριδιακους σπορους- φυτοφαρμακα/ λιπασματα, φαρμακοβιομηχανιες με πολυβιταμινες.
Βαλτα σε οποια σειρα θελεις και επαναλαμβανε τα.
Ετσι δουλευει το συστημα της νεας ταξης.
Συνθετικη τροφη---> γιατρος----> φαρμακα/θεραπειες/πολυβιταμινες----> χειρουργεια----> και μια ζωη εξαρτημενος απο τις φαρμακοβιομηχανιες.
Οποιος θελει το καταλαβαινει, οποιος δεν θελει ας τρωει οτι του σερβιρουν οι πολυεθνικες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑΙΖΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ .....
ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΆΤΙΑ .....
ΚΟΙΝΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΙΑΣΗΜΟ ΤΩΝ !ΑΖΩΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Ανώνυμος είπε...

https://agriazwa.blogspot.gr/2017/03/blog-post_16.html
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
Ο θάνατος της Ιατρικής έρευνας
Στην αρθρογραφία και την βιβλιογραφία μου εδώ και μια δεκαετία, έχω αποκαλύψει πολλά από τα κακώς κείμενα της δυτικής ιατρικής: Την οργανωμένη διαπλοκή των φαρμακευτικών εταιριών με επιστήμονες, κυβερνήσεις και οργανισμούς, την σκοπιμότητα και αρτιότητα των ιατρικών πρωτοκόλλων, τους μηχανισμούς ελέγχου ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των φαρμάκων και την φαρμακοεποπτεία και την κατεύθυνση και αποτελεσματικότητα της Ιατρικής διάγνωσης και πρακτικής.
Οι κυρίαρχες στρεβλώσεις σε όλα αυτά τα παιδεία, έχουν, όπως ήδη έχουμε περιγράψει, οδηγήσει πλέον την Ιατρική να αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες αιτίες θανάτου παγκοσμίως, αντί να αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες παράτασης και βελτίωσης της όπως θα όφειλε και θα έπρεπε να είναι, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα πλέον απόλυτα τον τίτλο του βιβλίου μου «Θανάσιμες Θεραπείες» και επιπροσθέτως γεγονός που συγκαλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από τα δυτικά μήντια αφήνοντας τον κόσμο σε μια παντελώς λάθος εντύπωση για το τι μπορεί και πρέπει να περιμένει από την Ιατρική σήμερα.
Στο παρόν άρθρο θα πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα εξετάσουμε το πώς ο θάνατος της ιατρικής και η ιατρική του θανάτου έχουν επεκταθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε απειλούν την βάση του ιατρικού οικοδομήματος που είναι η ιατρική έρευνα.
Είναι το 2005 που ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες της εποχής μας, ο Ιωάννης Ιωαννίδης, δημοσιεύει την ίσως πιο πολυδιαβασμένη μέχρι τώρα ιατρική μελέτη του αιώνα που καταδεικνύει ότι τα περισσότερα δημοσιευμένα ερευνητικά ευρήματα είναι απλά ΨΕΥΔΗ!
Οι λόγοι που αυτό συμβαίνει πλέον είναι πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο αρχικά κακός σχεδιασμός των ερευνών που δείχνει ερευνητική ανεπάρκεια.
Πολύ σημαντικότερος λόγος είναι όμως η μεροληψία που ενθαρρύνεται από συμφέροντα: Οι ερευνητές είναι πολύ πιο πρόθυμοι να διερευνήσουν ζητήματα που χρηματοδοτούνται από τις φαρμακευτικές.
Είναι επίσης πολύ πιο πρόθυμοι να διερευνήσουν ζητήματα που θεωρούν ότι θα προωθήσουν την καριέρα τους.
Κι είναι αρκετά πρόθυμοι ακόμη και να βγάλουν επιλεκτικά ερευνητικά συμπεράσματα ή ακόμη και να παρουσιάσουν συμπεράσματα που είναι αντίθετα από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα των φαρμακευτικών και την καριέρα τους.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ή αποσπασματικό το ότι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες χιλιάδες νέες ελπιδοφόρες θεραπείες για τον καρκίνο αλλά ελάχιστες από αυτές είχαν αποτέλεσμα.
........
Η κριτική σκέψη κι η ενημέρωση είναι πλέον απαραίτητο εφόδιο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την υγεία τους σε υψηλά επίπεδα.

(Άρθρο μου στο εναλλακτικό Free Press Holistic life (http://holisticlife.gr) που κυκλοφορεί
Το holistic life μπορείτε να το βρείτε δωρεάν εδώ: http://holisticlife.gr/simia-dianomis

Για όσους ενδιαφέρονται για το παρασκήνιο των παγκοσμίων πολιτικών δημόσιας υγείας μπορούν να ενημερωθούν από τα σχετικά βιβλία μου "Τι δεν λένε οι γιατροί", "Θανάσιμες Θεραπείες", "Παρά Φύση" από τις εκδόσεις ETRA)
Posted by Πέτρος Αργυρίου at 8:31 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως τα εγραψες και θα συμπληρωσω σκεψεις που δεν ειναι δικες μου αλλα τις εχω υοθετησει απο τον Παναγιωτη Μανικη.
Στην ιατρικη και στις γεωπονικες σχολες δεν διδασκονται την ελευθερη ερευνα αλλα την επιστημη των πολυεθνικων!
Στα βιντεο που υπαρχουν στο youtube τα αναφερει με απλα λογια και κατανοητα, πως απο τη φυσικη καλλιεργεια ο ανθρωπος κατεληξε να ειναι υποχειριο και δεσμιος των πολυεθνικων.
Και η τροφη εχει αμμεση σχεση με την υγεια του ανθρωπου.
Δημιουργησαμε ψευτικα φυτα και δεντρα που για να αποδωσουν χρειαζονται λιπασματα και χημικους ψεκασμους για να εχουμε μεγιστο κερδος και το αποτελεσμα ειναι η γη να ερημωνεται να αρρωσταινει να καταστρεφεται η γη να πεθαινει και μαζι με αυτη τα ζωα και οι ανθρωποι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...