Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Μόνο ένας... Πολάκης μπορεί να είναι τόσο… γουρούνι.

Πιο κολωτουμπίστας πεθαίνεις. Ούτε το σάλιο μας δεν χαλάμε για τέτοιο πολιτικό ρεμάλι. Ειναι το όνειδος των Σφακιών που έχουν βγάλει σπουδαίους ΑΝΤΡΕΣ. Η πουτάνα η καρέκλα μπορεί να σε κάνει… Σάσα Μπάστα, συγγνώμη Σάσα.  

Θα μείνει αξέχαστη, σε όσους θυμούνται, η ιστορική δήλωση του Παύλου Πολάκη, πριν τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που αγωνιζόταν για τα χημικά και τη μη πώληση του Αεροδρομίου Χανίων, προκειμένου να κερδίσει την ψήφο των Χανιωτών, κάτι το οποίο έγινε. Τότε σε μία δήλωση του είχε αναφέρει ότι αν πουληθεί το Αεροδρόμιο Χανίων, «εγώ θα ξαπλώσω στον αεροδιάδρομο».
Τελικά όχι μόνο πουλήθηκε και μάλιστα με την υπογραφή των κυβερνώντων και συγκεκριμένα των Δραγασάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και Σκουρλέτη, αλλά αποδείχτηκε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα για την αγορά και μόλις πριν λίγες ημέρες χρηματοδοτήθηκε και από χρήματα των Ελλήνων καταθετών, αφού ένα μέρος της χρηματοδότησης προήλθε από την Alpha Bank, αλλά και άλλες ξένες τράπεζες που συμμετέχει το Ελληνικό Δημόσιο.
Μάλιστα ο Π. Πολάκης, σε δήλωση του στις 22/11/14 ήξερε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα και μάλιστα το είχε καταγγείλει σε δήλωση του αναφέροντας ότι η Κοινοπραξία Fraport - Κοπελούζος θα πάρει μία έτοιμη υποδομή, που αποτελεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στο Νομό Χανίων τα τελευταία χρόνια, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ, με πολλές πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή στο εισιτήριο, που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις εταιρίες χαμηλού κόστους, που έχουν προσφέρει σημαντικά στον εγχώριο τουρισμό.
Δείτε τι είχε δηλώσει κατά την διαμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Γιάννης Δασκαλογιάννης τον Νοέμβριο του 2014. Το επίμαχο σημείο ξεκινάει στο 0:59 του βίντεο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.skroutz.gr/c/1486/String-Brazil.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...