Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πάλι σε κουτσό άλογο ποντάρει ο Τσίπρας.



Κάρφωσε τον Τσιπρα ο Σκουρλέτης δηλώνοντας στο Star ότι: Είναι άγνωστο αν η αξιολόγηση κλείσει ως τον Σεπτέμβριο! Κι αυτό ενώ η χώρα μας πρέπει να πληρώσει 7,4 δις ευρώ τον Ιούλιο!
Ο ίδιος προ ημερών είχε ζητήσει να ψηφιστούν τα μέτρα που θα συμφωνηθούν από αυξημένη πλειοψηφία, επεσήμανε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχουν το δικαίωμα να θέτουν όρους όσον αφορά το πόσοι βουλευτές θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην ελληνική Βουλή.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η γραμμή Σόιμπλε καταδεικνύει καθεστώς περιορισμένης ελευθερίας, τόσο για τη νυν κυβέρνηση όσο και για τις προηγούμενες.
Δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ζητά από την κυβέρνηση να δεχτεί ό,τι ζητούν οι πιστωτές αλλά ταυτόχρονα αρνείται αν ψηφίσει τα μέτρα που φέρνει η αξιολόγηση. «Υιοθετώ την κουβέντα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι πρόκειται για τζάμπα μάγκα», είπε.
Αποφασισμένος όμως να μην κλείσει την αξιολόγηση πριν τις εκλογές στην Γερμανία τον Σεπτέμβριο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Γι΄αυτό και το κράτος έπαψε να πληρώνει τις υποχρεώσεις του.
Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να στεγνώσει η αγορά για να μπορέσουμε να πληρώσουμε το ομόλογο του Ιουλίου που είναι 7,4 δις ευρώ χωρίς να χρεοκοπήσει η χώρα.
Στο Μαξίμου είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα επικρατήσει το SPD και ποντάρουν τα ρέστα τους σ΄αυτό το σενάριο. Αλλωστε έχουν πληροφορίες ότι οι Σκουρλέτης και Φίλης είναι αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν τα μέτρα της Β΄αξιολόγησης με το επιχείρημα ότι θα καταποντιστεί ο Σύριζα.
ΔΕΝ θα κάνω τη χάρη στους Φίλη-Σκουρλέτη να με ρίξουν. ΔΕΝ κλείνω την αξιολόγηση ώσπου να κερδίσει ο Σουλτς!..

Δηλαδή πάμε για του αγίου π@ύτσου;Γιατί τότε θα κερδίσει ο αγαπούλας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...