Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ψόφησε το κοπρόσκυλο.



Πέθανε σε ηλικία 101 ετών ο διώκτης των πτωχών  Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, πέθανε στον...
ύπνο του, στο σπίτι του, στο προάστιο Pocantico Hills, της Νέας Υόρκης.
Έκανε ….έκανε… έκανε…. Πήδηξε τον πλανήτη…ψόφησε. Δεν κατάλαβε ότι τα ίδια σκουλήκια που τρώνε τον ποιο φτωχούλη θα φάνε και αυτόν , εκτός …εάν τον… κάψουν.  
Ενεπλάκη σε γεωπολιτικούς σχεδιασμούς, έχοντας αμφιλεγόμενες επαφές τόσο με την αμερικανική διοίκηση όσο και με τους σοβιετικούς ηγέτες Χρουστσόφ και Γκορμπατσόφ, όπως και με τον ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
Σήμερα τρεις είναι οι κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι μεγάλοι της πολιτικής και της οικονομίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή για να πηδήξουν τον κοσμάκη και είναι δημιουργήματα  του  Ροκφέλερ.

Ήταν το 1973 όταν ο τραπεζίτης ζήτησε από τον καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ιαπωνία, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τριών αυτών πόλων.

Τα 350 περίπου μέλη της Trilateral Commission συναντώνται κάθε φθινόπωρο και στα τραπέζια της τίθενται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία και την πολιτική, όμως με τις αποφάσεις που παίρνονται  καθορίζουν τις κατευθύνσεις της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής, και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις..

Όσοι βρίσκονται βέβαια έξω το κλαμπ των λίγων και ισχυρών θεωρούν ότι οι λέσχες αυτές αποτελούν ευκαιρία για να συγκεντρωθούν οι ισχυροί και να αποφασίσουν τις τύχες του κόσμου: η Τριμερής Επιτροπή κατηγορήθηκε εξάλλου ότι ανέβαζε κυβερνήσεις, όπως τον Τζίμι Κάρτερ στον Λευκό Οίκο το 1976, αν και σήμερα η συγκεκριμένη επιτροπή θεωρείται ότι βρίσκεται σε σχετική παρακμή, συγκριτικά με τις άλλες δύο οικουμενικές οργανώσεις.



 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΘΑΝΕ Η ''ΠΕΘΑΝΕ'' ...??

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ειναι η ωρα της αλήθειας τωρα θα κάνει ταμείο σ αυτόν που βλέπει και κρίνει τα πάντα είναι τρομερό να πέσεις στα χέρια του Ζωντανού Θεού!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...