Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πέστα με το όνομα τους ρε χριστιανέ, η ...σκάσε.



Κάτι παραπάνω από αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Αναπληρωτή  Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ότι στο προηγούμενο διάστημα καταγράφηκαν φαινόμενα όπου μεγαλόσχημοι τέως υπουργοί… σουλατζάριζαν πριν από την έκδοση κρίσιμων αποφάσεων, σε γραφεία Δικαστών.
Όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία «δεν είναι ανεκτές περιπτώσεις που αποκρύπτονται στοιχεία, που καθυστερούν δικαστικές ενέργειες, περιπτώσεις στις οποίες πρυτανεύουν σκοπιμότητες πολιτικές ή μη, παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, περαντζάδες πρώην υπουργών σε ανώτατα δικαστήρια την παραμονή έκδοσης σημαντικών αποφάσεων ενώ υποκριτικά κατηγορούν την κυβέρνηση για παρεμβάσεις, προσπάθειες εκφοβισμού δικαστών και εισαγγελέων, περιπτώσεις που κρύβονται στα συρτάρια αναφορές δικαστών κατά άλλων δικαστών και εισαγγελέων, περιπτώσεις που επιδεικνύεται απαράδεκτη επιείκεια σε παραπτώματα για λόγους συντεχνιακής αλληλεγγύης».
Αυτά, διεμήνυσε, είναι νοσηρά φαινόμενα τα οποία πρέπει να εξαλειφθούν.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία, υποκαταστάθηκε κυριολεκτικά από την Δικαστική, με  τρεις  ακυρωτικές αποφάσεις κρίσιμων ν/σ που ανέτρεψαν κεντρικούς πολιτικούς σχεδιασμούς του κυβερνητικού προγράμματος.
Έχει το antinews  αποκαλύψει  ότι  πριν από μερικές εβδομάδες έγινε  μυστικό ραντεβού υπουργού με άτομα του περιβάλλοντος του καταδικασθέντος για την υπόθεση της Energa, κ. Μηλιώνη (με συνήγορο τον πρώην υπουργό Μάκη Βοριδη) ο οποίος δεν πήγε ποτέ φυλακή. Είναι ένα δείγμα του πώς μπορεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη η κυβέρνηση και να ελέγξει τις υποθέσεις που θέλει.


Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ό,τι κι αν κάνουν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...