Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Άμα πούμε τίποτα για τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους τα σκυλιά τους και τα γατιά τους θα είμαστε …αθυρόστομοι.Ακόμη ένα δείγμα του μοναδικού στα χρονικά Βοναπαρτισμού, Εξουσιομανίας αλλά και Μεγαλομανίας που επιδεικνύουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα ο Lykavitos.gr.
Τα δύο περιστατικά που θα σας παραθέσουμε είναι αληθινά, συνοδεύονται και από Φώτο ντοκουμέντο και τα αναδεικνύουμε κυρίως για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας το ποιόν και το πολιτικό ήθος αυτών που μας κυβερνούν.
Σε πτήση που ήταν  ο  υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, άκουσον, άκουσον – περίμεναν δύο (!) παρακαλώ υπουργικά αυτοκίνητα για να τον παραλάβουν από την πίστα!
Λες και ήταν ο… Ομπάμα!
Ο έτερος υπουργός της «αντισυστημικής» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στραβούλιακας  Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος επέστρεφε και αυτός από κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό είχε κινητοποιήσει ολόκληρη κουστωδία υπουργικών αυτοκινήτων και συνοδευτικών εντός της πίστας του αεροδρομίου για να τον μεταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...