Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Γιατί να μην τα πάρουν ρε. Ανίκανοι προς εργασία είναι.



Συνεχίζεται ο σάλος αλλά κοι οι οργισμένες αντιδράσεις στην Ελληνική κοινωνία, από τη πρωτοφανή πρόκληση που αποκαλύφθηκε σε σχέση με τη διαβόητη «13η σύνταξη» και τον βουλευτή – συνταξιούχο Τραπεζουπάλληλο Μπαλαούρα που την ενθυλάκωσε. 
Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν έντονες φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία πως εκτός από τον Μπαλαούρα υπάρχουν – τουλάχιστον – 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν «13η σύνταξη», μεταξύ αυτών και 2 εν ενεργεία υπουργοί!
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής την «13η σύνταξη»  φέρεται να εισέπραξε ένας (άνδρας) υπουργός που προέρχεται από το, λεγόμενο, «βαθύ» ΠΑΣΟΚ , αλλά και μια γυναίκα υπουργός (μεγαλο-καταθέτρια του εξωτερικού συν τοις άλλοις) που έχει προκαλέσει σάλο κατά καιρούς με τις … μαγειρικές «συμβουλές» της προς συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους.
Την ίδια στιγμή σήμερα και η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και ο Γιώργος Παπαχρήστος μιλούν για τουλάχιστον ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν και δεν επέστρεψαν την «13η σύνταξη».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας που έλαβε από λάθος του συστήματος το έκτακτο βοήθημα τα Χριστούγεννα. Όπως γράφει ο δημοσιογράφος υπάρχουν ακόμη τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά άγνωστοι στο ευρύ κοινό με εξαίρεση μία απ΄αυτούς που είναι γνωστή λόγω της επαγγελματικής της δραστηριότητας.
Ο ένας βουλευτής εκλέγεται σε νομό της Κεντρικής Μακεδονίας , ένας στην Αττική και η γυναίκα βουλευτής στη Θεσσαλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...