Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Είναι αποτέλεσμα των ανοιξιάτικων … ψεκασμών.



 Ξέσπασμα γέλιου προκάλεσαν σε Ρώσους Αξιωματούχους, η δήλωση του Καμμένου, περί υπάρξει βοήθειας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με την Ρωσία, με ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ!

Για βοήθεια από τις ΗΠΑ, μίλησε την Τρίτη ο Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως μόνο η Αμερική μπορεί να μας βοηθήσει να ανοίξουμε τα φτερά μας, δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και των υπουργών του για την Ελλάδα ανέφερε χαρακτηριστικά στον απόηχο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. «Το Σχέδιο Μάρσαλ δεν είχε μνημόνια ούτε τοκογλυφικά επιτόκια».

Μπορεί να υπάρξει βοήθεια σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με τη Ρωσία. Διευκρίνισε πως οι ΗΠΑ έχουν διάθεση ενδυνάμωσης των σχέσεων με την Ελλάδα σε πολλούς τομείς της οικονομίας και ειδικά στην ενέργεια. Ο ψεκασμένος τόνισε ότι στην ΕΕ, υπάρχουν δυνάμεις που επιτίθενται κατά της χώρας , αναφερόμενος σε χώρες του Βορρά και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η Ρωσία ασφαλώς αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό, όχι μόνο από την μεριά της, αλλά και από πλευράς των ΗΠΑ!
Πηγές από Ρώσους Γεωπολιτικο-Στρατιωτικούς Αναλυτές αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο αυτό βρίσκεται στην φανταστική σφαίρα του μυαλού του Καμμένου, και ότι εκφράζει μια επιθυμία και ελπίδα..... να γινόταν κάτι από αυτό!

Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο αναρωτιούνται, όταν αυτομάτως θα δημιουργήσει μία Ρήξη και Κρίση (των σχέσεων των ΗΠΑ) με τις Βρυξέλλες και της Β.Χώρες της ΕΕ, όπως π.χ Γερμανία;

ΟΙ ΗΠΑ, δεν μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με την ΕΕ για την Ελλάδα, αφού χρειάζονται την Στρατιωτική βοήθεια τους στο Μέτωπο της Κριμαίας! Αυτή η ενδεχόμενη δήλωση Βόμβα, ομολογεί, οτι δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο ενός Γ Παγκοσμίου Πολέμου με αφορμή την Κριμαία!
greek1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...