Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Επιτέλους. Συνελήφθη ο μεγαλοοφειλέτης



Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο. Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ανέδειξε το neakriti.gr.
Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τον κ. Νίκο, ο οποίος έμεινε δύο ημέρες στα κρατητήρια, αλλά μεγάλη και η αγωνία της οικογένειάς του που έδωσε μάχη για τη συγκέντρωση χρημάτων.
Στο πλευρό του η σύζυγος του, η οποία ξέσπασε για την αντιμετώπιση του κράτος σε έναν οφειλέτη καρκινοπαθή ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και με μοναδικό οικονομικό πόρο ζωής την αναπηρική σύνταξη. Όπως υποστηρίζει ο 60χρονος, καταδικάστηκε ερήμην και χωρίς να γνωρίζει για το χρέος των 2.000 ευρώ, με συνέπεια να βρεθεί στα κρατητήρια.
 Όπως αναφέρει, μέχρι το 2009 ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στη Βιομηχανική περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του, σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και φως στη περιοχή της Φορτέτσας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κεγκέρογλου προς την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου
αν δεν απορροφηθούν τα 150 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παγκοσμιοποίησης θα «χαθούν»

Ταμείο Παγκοσμιοποίησης......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ . ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...