Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Θίχτηκε η …Πουτάνα, επειδή την είπαν… τσατσά.



….και Ο Μητσοτάκης έσπευσε να της αποδώσει την ….προηγούμενη ιδιότητα της.
 Το σχόλιο  που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας με αφορμή την απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε ως «πουτάνα» του Νότου έγινε αιτία «απομάκρυνσης» του από την Νουδούλα. .
Ο κ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.
Έτσι υπέβαλε παραίτηση, η οποία έγινε αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο, ο οποίος σχολιάζοντας την ανάρτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ στο twitter (ότι «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου»), σημείωσε:
«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου, η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή».
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη  λέγοντας ότι «Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που τα σκεφτεσαι και τα γραφεις, δεν παιζεσαι σε τιτλους και σχολιασμους, ρε μ@λ@κ@ εσκασα στα γελια με τον τιτλο και στο καπακι με την αποκατασταση της "προηγουμενης ιδιοτητας της" απο το Μητσοτακη.

Ανώνυμος είπε...

Οπωs λεει και η παροιμια:Ο Π@υστηs και η Π@υτανα ολα τα παιρνουν σβαρνα
Σπορ Σκορ και Ρεκορ τα παντα ολα ο αλοιθωροs ελαφροδεξιουλεs σφυριζοκλανεs 0-1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...