Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Πως μπορείς να ξεφτιλίσεις …δυόμιση χώρες.



Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει τη γερμανική κυβέρνηση ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο για τον κίνδυνο παγιδευμένων πακέτων από την Ελλάδα, γράφει η εφημερίδα Bild. Δεν διαψεύδει το Βερολίνο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD του Σαββάτου, ήδη από τον Νοέμβριο του 2016 η γερμανική κυβέρνηση ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων από την Ελλάδα. Στο σχετικό της άρθρο επικαλείται έκθεση των μυστικών υπηρεσιών για την «Κατάσταση Ασφάλειας στη Γερμανία».
Η έκθεση, που βασίστηκε σε πληροφορίες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δίωξης του Εγκλήματος (BKA), προειδοποιεί για τον κίνδυνο αποστολής επιστολών με εκρηκτικά από «ομάδες της άκρας αριστεράς ή από αριστερούς τρομοκράτες στην Ελλάδα».
Όμως ενας φάκελος με εκρηκτικά φεύγει από την Ελλάδα και φθάνει στο Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Ένα άλλος παρόμοιος φάκελος παραδίδεται στα γραφεία του ΔΝΤ και σκάει στα χέρια της ιδιαιτέρας του Πολ Τόμσεν.
Δύο φάκελοι έφυγαν από την ίδια χώρα, πέρασαν όλους τους ελέγχους, ταξίδεψαν κανονικά (ευτυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα) με το αεροπλάνο, έφθασαν στη χώρα προορισμού τους, εκεί ξαναπέρασαν πάλι όλους τους ελέγχους, ο ένας παραδόθηκε στον παραλήπτη του αλλά συμπτωματικά δεν ανοίχθηκε από τον ίδιο, ο άλλος έγινε αντιληπτός λίγο πριν φθάσει στον παραλήπτη.
Δεν ξέρω, αλλά γιατί μου φαίνεται ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς εξέθεσαν σοβαρά τρία κράτη και τις αντίστοιχες αρχές ασφαλείας;
Ειδικά στην περίπτωση της Γαλλίας η οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε κατάσταση υψηλού συναγερμού λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS. Εν προκειμένω μάλιστα ο φάκελος έφτασε στο γραφείο του παραλήπτη, ανοίχθηκε και εξερράγη.
Εν τω μεταξύ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχουν ταχυδρομηθεί και άλλα αντίστοιχα πακέτα με διάφορους παραλήπτες.
Αν οι Πυρήνες της Φωτιάς μπορούν και ξεγλυστρούν τόσο εύκολα, ας μην απορούμε με όσες κατά καιρούς έκτακτες ειδήσεις γεμάτες θανάτους διαβάζουμε από την Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...