Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ελπίζουμε να προλάβει τον ΑΚΗ για να του κάνει παρέα.



Αφού δεν υπάρχει άρτος, να υπάρχουν τουλάχιστον θεάματα, διότι το survivor δεν μας καλύπτει όλους.

Την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου, αποφάσισε με 252 ψήφους η Ολομέλεια της Βουλής όπως το είχε προαναγγείλει ο Τσιπρας.
Κατά την μυστική ψηφοφορία, ψήφισαν 268 βουλευτές από τους οποίους: 252 ψήφισαν υπέρ, τρεις κατά της σύστασης Προανακριτικής, τέσσερις ψήφισαν «παρών», ενώ βρέθηκαν στην κάλπη ένα λευκό ψηφοδέλτιο και οκτώ άκυρα.
Ο προεδρεύων, Τάσος Κουράκης, ενημέρωσε το Σώμα ότι η Επιτροπή, θα συγκροτείται από 21 μέλη και θα παραδώσει το πόρισμά της σε τρεις μήνες από την έναρξη των εργασιών της.
Υπέρ της πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής τάχθηκαν όλα τα κόμματα στη συζήτηση που άνοιξε στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων της περίοδο που ήταν υπουργός Άμυνας ο Γιάννος Παπαντωνίου.
Η πρόταση κατατέθηκε μετά από τις ποινικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου, σχετικά με την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...