Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

« Τις ίδιες πληροφορίες έχω και εγώ »





Δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα τετ-α-τετ debate με τον Αλέξη Τσίπρα,φαίνεται ότι έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Παππάς.
Σύμφωνα με τον «υπουργό»  υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να το ξανασκέφτονται για debate μεταξύ του Τσίπρα και του Κούλη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συνομιλητής του στο πάνελ και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, δεν αντέδρασε την τοποθέτηση του Νίκου Παππά κάτι που σημαίνει ότι οι πληροφορίες που έχει το κυβερνών κόμμα, για «στροφή» της ΝΔ στο θέμα του debate, έχουν βάση.
Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς, τόνισε:
«Θα πρέπει όλοι να συμβάλλουν, ώστε να γίνει μια δημόσια τηλεοπτική συζήτηση, ή πολλές όπως είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ των αρχηγών των δύο κομμάτων που διεκδικούν την Κυβέρνηση της χώρας. Μια οργανωμένη αντιπαράθεση των δύο εν δυνάμει πρωθυπουργών, είναι κάτι επιβεβλημένο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι στη ΝΔ το ξανασκέφτονται, διότι οι εξελίξεις τρέχουν».

Άμα πάει σε debate ο Κούλης θα μηδενίσει την όποια διαφορά για τον απλούστατο λόγο πως δεν έχει να εξαγγείλει  τίποτα το διαφορετικό από αυτά του Τσίπρα. Την ίδια πολιτική έχει, αφού από το ίδιο κονκλάβιο παίρνουν και οι δύο εντολές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γάλα Βλάχας: Τίτλοι τέλους για το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας

Όσον αφορά στα στελέχη και στους εργαζομένους στο εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας, που σήμερα παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ,
η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα.

Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου........
που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους.

Ανώνυμος είπε...

Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι εχουν ηδη
"πεσει" ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...